28 apr, 2017
Vacatures

Vacatures

Binnen FC Geleen Zuid zijn we op zoek naar vrijwilligers voor de verschillende functies. Klik op de foto om de vacatures te bekijken.

More...
Nieuwsbrief april 2017

Nieuwsbrief april 2017

Klik hierboven voor de tweede nieuwsbrief 't Inkoppertje van 2017.

More...
Programma 1e elftal d.d. 30 april 2017

Programma 1e elftal d.d. 30 april 2017

FC Geleen Zuid 1  -  RKVV Neerbeek 1         Aanvang:  14.30 uur.                                 

More...
BSB Jeugdvoetbaldagen 2017

BSB Jeugdvoetbaldagen 2017

Ballie gaat op wereldreis van 21 tm 25 augustus. Ga je mee?

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.

Zomerprogramma bij Sportvision

Al enkele jaren organiseert Sportvision succesvol een zomerprogramma voor voetballers (tot jeugd JO17) uit onze regio. Omdat dit programma zo succesvol is, gaan wij ook dit jaar weer een zomerprogramma organiseren.
Klik hier voor meer informatie, kosten en aanmelding.

Foto's en verslag Foute Party 2017

Twan LemeerOp vrijdag 21 april 2017 werd de Foute Party georganiseerd in de kantine van FC Geleen Zuid. Na de training van een aantal seniorenteams barstte om 21.00 uur het feest los. Zowel leden als niet-leden waren deze avond aanwezig. Onder leiding van DJ Eric Khoe, werden de meest foute hits van de afgelopen decennia gedraaid. De één nog fouter dan de ander! Van de Spice Girls tot Jody Bernal, alle foute platen kwamen deze avond voorbij. Achter de bar werd het ene na het andere pilsje getapt en ook in de keuken werden de snacks aan de lopende band gebakken. Om de avond aan te kleden en ervoor te zorgen dat iedereen toch een beetje verkleed was, werd er gezorgd voor glow sticks en een aantal leuke zwembanden. De rookmachine zorgde deze avond voor nog meer sfeer, waardoor zelfs het brandalarm een aantal keren afging, maar dit mocht de pret niet drukken. Twan Lemeer werd uitgeroepen tot beste verkleedde persoon. Op de tweede plaats eindigde Cor Smits en Kely Gielen werd derde.
Klik hier om de foto’s in het foto album te bekijken.
Klik hier om enkele filmpjes op onze Facebook pagina te bekijken.
De Foute Party werd georganiseerd door de selectie, waarvoor dank! Graag zien we iedereen weer bij de volgende activiteit, namelijk Super Sonntag op zondag 30 april op het sportcomplex van FC Geleen Zuid. Op deze dag speelt het eerste van FC Geleen Zuid om 14.30 uur tegen Neerbeek 1. 

BSB Jeugdvoetbaldagen 2017: Ballie gaat op wereldreis

In de laatste week van de zomervakantie, van 21 tot en met 25 augustus 2017, organiseert FC Geleen Zuid de BSB Jeugdvoetbaldagen.

Het thema van dit jaar is: Ballie gaat op Wereldreis! Onze mascotte Ballie reist langs de continenten en moedigt alle landen aan die mee doen aan de JeugdVoetbalDagen: Verenigde Staten van Amerika, Canada, Schotland, Nederland, Italië, Australië, Nieuw-Zeeland, Tanzania, Marokko, China, Zuid-Korea en Bolivia!

De BSB Jeugdvoetbaldagen bieden een goede voorbereiding voor het nieuwe voetbalseizoen. Als deelnemer krijg je veel verschillende voetbalvormen aangeboden, we besteden aandacht aan de nodige techniek en we maken af en toe een uitstapje naar een andere (bal-)sport. Allemaal gericht op het verbeteren van je voetbalkwaliteiten en het hebben van plezier!

De week begint met een grote officiële opening waarbij alle landenteams in hun nieuwe tenues aan het publiek worden voorgesteld.

Midden in de week (op woensdag) vindt de Fundag plaats. Tijdens deze dag, met vele water- en andere spellen, kunnen je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes of zusjes ook mee doen!

Op donderdagavond is de ouder-kind avond. We nodigen je ouders van harte uit om dan samen met jou en je team te laten zien wat ze kunnen! We verklappen het programma nog niet, maar we garanderen dat het leuk wordt.

De week wordt afgesloten met een officiële ceremonie. Hierbij worden ook de winnaars in de verschillende categorieën bekend gemaakt.

We zouden het erg leuk vinden als je meedoet! Inschrijven kan tot 1 juli 2017. Je kunt je via het inschrijfformulier inschrijven als deelnemer of als kaderlid.

Tot ziens bij de Jeugdvoetbaldagen!

PS Je ouders en andere belangstellenden zijn de hele week welkom op het Graaf Huyn Sportcomplex om jou en je team aan te moedigen!

Kosten van deelname bedragen € 125,00. Met: Eigen tenue (van een van de deelnemende landen), fun(woens)dag, voetbalvormen, techniek, ouder/kind (donderdag)avond en vooral veel plezier!

Klik hier voor de voorwaarden.

Foto's en verslag Quizavond 2017

Winnaar Quizavond 2017 Op 24 maart was het weer zover. De jaarlijkse quizavond stond weer op het programma. Dankzij de inzet van onze nieuwe commissieleden had de quiz dit jaar een iets andere opzet en vonden we Louis Jennen bereid om de quiz aan elkaar te praten. Chapeau voor deze mensen. 
De quiz bestond uit 10 categorieën met elk weer 10 vragen. De eindscores lagen ver uit elkaar van 19 punten tot 191 punten. De middenmoot zat qua punten dicht bij elkaar. Uiteindelijk heeft een afvaardiging van het damesteam de overwinning in de wacht gesleept. Naast een prijs voor iedere winnaar werd hen ook de wisselbeker overhandigd. Ook deze editie was weer uitverkocht met 100 deelnemers. Hopelijk heeft iedereen een leuke avond gehad en hopen we jullie de volgende editie weer te mogen verwelkomen.
Klik hier om de foto’s te bekijken.
Met sportieve groet, de Activiteitencommissie

“Zin en onzin van warming up”

Warming-upOp 15 maart 2017 verzorgde Fysiovision een demonstratie voor onze jeugdtrainers onder de titel:“Zin en onzin van warming up”. De jeugdtrainers waren allemaal uitgenodigd voor deze presentatie en demonstratie. Vanaf half 7 werd eerst een theoretische toelichting gegeven door Joey de Ruiter van Fysiovision, waarin hij het belang van een goede warming up uitlegde.Hierbij ging hij in op de vraag waarom een goede warming-up, ook voor jeugdspelers van groot belang is.

Lees meer...

Meer artikelen...

Pagina 1 van 9

Start
Vorige
1

Afgelastingen

Contact informatie:
Klik hier voor contact informatie van de wedstrijdsecretarissen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen
Veld 4 mag niet gebruikt worden ivm onderhoud.

 

Clubkleding

Kledingsponsor


Webshop
 
Vrienden Loterij
Banner
Steun onze club. De sponsorcode van FC Geleen Zuid is 164109.

Vrijwilliger vd maand


Rob Boesten

Klik op de foto voor het hele verhaal.
voetbalinlimburg.nl

Verjaardagen

  • 2017-04-29Peter Lommers 59
  • 2017-04-29Arno Loots 53
  • 2017-04-30Tristan Gerono 20
  • 2017-05-01Klejsi Pirra 9
  • 2017-05-01Jord Naebers 13
  • 2017-05-01Xander Moerland 13
  • 2017-05-02Marijn van Beljouw 21
  • 2017-05-02Mayro Remus 9

't Shotje

3e

Ut Derde on tour in Belsj

Mooie of opmerkelijke foto momenten zullen in deze rubriek worden vermeld; mail je foto en korte tekst naar de PR-Commissie.

Activiteiten

zo apr 30 @14:00 - 19:00
Super Sonntag
vr mei 19 @19:00 - 21:00
Jeugdleidersvergadering
za juni 10 @14:00 - 21:00
Afsluitdag en vrijwilligersdag
ma aug 21 @09:00 - 16:00
Jeugdvoetbaldagen 2017

Volg FC Geleen Zuid ook op


Banner
Banner

Accommodatie
Graaf Huyn sportcomplex
Jos Klijnenlaan 685
6164 AP Geleen
t: 046-4741628
e: info@fcgeleenzuid.nl

Klik voor googlemaps route