27 jun, 2017
Nieuwsbrief mei 2017

Nieuwsbrief mei 2017

Klik hierboven voor de derde nieuwsbrief 't Inkoppertje van 2017.

More...
BSB Jeugdvoetbaldagen 2017

BSB Jeugdvoetbaldagen 2017

Ballie gaat op wereldreis van 21 tm 25 augustus. Ga je mee?

More...
Foto's Afsluitdag 2017

Foto's Afsluitdag 2017

Op zaterdag 10 juni was de traditionele Afsluitdag. Bekijk hier alvast de foto's.

More...
2e kunstgrasveld bij FC Geleen Zuid

2e kunstgrasveld bij FC Geleen Zuid

Binnenkort wordt gestart met de aanleg van kunstgras op veld 2.

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.

BSB Jeugdvoetbaldagen 2017: Ballie gaat op wereldreis

In de laatste week van de zomervakantie, van 21 tot en met 25 augustus 2017, organiseert FC Geleen Zuid de BSB Jeugdvoetbaldagen.

Het thema van dit jaar is: Ballie gaat op Wereldreis! Onze mascotte Ballie reist langs de continenten en moedigt alle landen aan die mee doen aan de JeugdVoetbalDagen: Verenigde Staten van Amerika, Canada, Schotland, Nederland, Italië, Australië, Nieuw-Zeeland, Tanzania, Marokko, China, Zuid-Korea en Bolivia!

De BSB Jeugdvoetbaldagen bieden een goede voorbereiding voor het nieuwe voetbalseizoen. Als deelnemer krijg je veel verschillende voetbalvormen aangeboden, we besteden aandacht aan de nodige techniek en we maken af en toe een uitstapje naar een andere (bal-)sport. Allemaal gericht op het verbeteren van je voetbalkwaliteiten en het hebben van plezier!

De week begint met een grote officiële opening waarbij alle landenteams in hun nieuwe tenues aan het publiek worden voorgesteld.

Midden in de week (op woensdag) vindt de Fundag plaats. Tijdens deze dag, met vele water- en andere spellen, kunnen je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes of zusjes ook mee doen!

Op donderdagavond is de ouder-kind avond. We nodigen je ouders van harte uit om dan samen met jou en je team te laten zien wat ze kunnen! We verklappen het programma nog niet, maar we garanderen dat het leuk wordt.

De week wordt afgesloten met een officiële ceremonie. Hierbij worden ook de winnaars in de verschillende categorieën bekend gemaakt.

We zouden het erg leuk vinden als je meedoet! Inschrijven kan tot 1 juli 2017. Je kunt je via het inschrijfformulier inschrijven als deelnemer of als kaderlid.

Tot ziens bij de Jeugdvoetbaldagen!

PS Je ouders en andere belangstellenden zijn de hele week welkom op het Graaf Huyn Sportcomplex om jou en je team aan te moedigen!

Kosten van deelname bedragen € 125,00. Met: Eigen tenue (van een van de deelnemende landen), fun(woens)dag, voetbalvormen, techniek, ouder/kind (donderdag)avond en vooral veel plezier!

Klik hier voor de voorwaarden.

Verslag en foto's afsluitdag 10 juni 2017

Zaterdag 10 juni was het weer zover: de jaarlijkse afsluitdag stond op het programma. Voorafgaand aan deze dag zijn veel vrijwilligers al druk bezig geweest met het organiseren van deze dag. Omdat ook de weergoden goed gezind waren, kon het niet anders dan een mooie afsluitdag worden. En dat werd het!

’s Middags werd er gestart met een wandel- en fietstocht. Op het sportcomplex kon er onder begeleiding van Handboogschietvereniging Willem Tell 1885 uit Geverik met scherp geschoten worden op een aantal doelwitten. Verder werd op het kunstgrasveld veel gevoetbald.

De afsluitdag werd officieel geopend door voorzitter Theo Beckers die, na een korte terugblik op het seizoen, alle vrijwilligers bedankte voor hun (onbetaalbare) inzet tijdens het afgelopen seizoen.

Na deze activiteiten werd een heerlijke barbecue verzorgd door Keurslagerij Leclerq uit Oud Geleen. Nadat iedereen zijn buikje rond gegeten had, kon er begonnen worden aan het avondprogramma.

Alle kampioenen werden een voor een gehuldigd en ontvingen een medaille. Ook de Gouden Schoen werd uitgereikt aan Clubtopscorer Job Dikmans. Als laatste werd ‘ut Viefde’ gehuldigd als Clubkampioen.

Alle lootjes voor de tombola waren snel verkocht waardoor diverse bezoekers aan de afsluitdag met een leuk prijsje naar huis gingen.

Tijdens de avond vlogen het bier, de wijn en het fris rijkelijk over de bar, terwijl de DJ een aantal oude, maar ook nieuwe nummers draaide.

Graag tot volgend seizoen!

Klik hier om alle foto’s te bekijken

Onze vrijwilligers op Pinkpop 2017

Pinkpop 2017Zaterdag 3 juni waren 30 vrijwilligers van onze vereniging actief op Pinkpop. Het bestuur bedankt alle vrijwilligers voor hun inzet: Joyce Schreurs, Christo Sideris, Lou Poesen, Marcel van Kan, Maria Dullens, Maan Mennen, Maurice Beckers, Ralph Dauvillier, Ralph Schutgens, Silvie Beckers, Astrid Starmans, Esther Onink, Simone Beckers, Bjorn Legius, Raymond de Bock, Rob de Vries, Rob Drissen, Myra Greten, Leon Cuijpers, Roy van de Schoor, Remco Kivit, Kyra Frissen, Ivo Jeurninck, Ans Poeth, Saskia Bekkers, Jo en Johanna Ceulemans, Rob Lemeer, Richard en Angela Beckers. Klik hier voor een foto impressie.

Voorbereiding seizoen 2017 - 2018

Seizoen 2016-2017 is nagenoeg ten einde. In augustus starten we met het seizoen 2017-2018.
Om tot een nieuwe indeling te komen starten we vanaf 29 mei (week 22) met de trainingen met de nieuwe secties voor het nieuwe seizoen.

Ben je geboren in

Dan ga je trainen bij

1999 of 2000

JO 19

2001 of 2002

JO 17

2003 of 2004

JO 15

2005 of 2006

JO 13

2007 of 2008

JO 11

2009 of 2010

JO 9

2011 of 2012

JO 7

Uitzondering op bovenstaande tabel zijn de meisjes in de leeftijd categorie. Zij hebben 1 jaar dispensatie per sectie.

Ook zullen de trainers voor het seizoen 2017-2018 in hun (nieuwe) sectie trainen.
Op de site en op het infobord bij FC Geleen Zuid zijn de trainingstijden te zien.

VTZ-jeugd FC Geleen Zuid

Vertrouwenspersoon Peter Hovens

Voetballen met plezier leer je bij FC Geleen Zuid
De kern van het voetbalbeleid in onze vereniging is dat je met plezier leert voetballen. Je kunt alleen maar met plezier voetballen in een fijne en veilige omgeving. Als je niet wordt gepest of wordt buitengesloten. Als je niet bang hoeft te zijn om voor jezelf op te komen. En wat voor de voetballers geldt, is ook van toepassing voor onze vrijwilligers.

FC Geleen Zuid tolereert geen ongewenst gedrag

FC Geleen Zuid vindt het dus een vereiste dat alle leden in een plezierige en veilige omgeving kunnen sporten of vrijwilligerswerk doen. Zaken als pesten, agressie, discriminatie of seksuele intimidate horen daar niet bij. Binnen de vereniging stellen we Normen en Waarden dus hoog in het vaandel. In het document 'Normen en Waarden FC Geleen Zuid' worden de regels beschreven welke hierbij gelden voor de spelers, maar ook voor de trainers, leiders, bestuur, ouders en supporters.

Vertrouwenspersoon
We hebben daarom een vertrouwenspersoon benoemd die het aanspreekpunt is voor onze leden, maar ook voor ouders of bezoekers, die worden geconfronteerd met ongewenst en ontoelaatbaar gedrag. Onze vertrouwenspersoon is Peter Hovens. Hij is al heel lang betrokken bij onze vereniging, maar bekleedt op dit moment geen functie. Daardoor kan hij onafhankelijk zijn werk doen. Meldingen, klachten kunnen bij Peter Hovens worden aangekaart. Ook voor vragen of twijfels kun je contact met hem leggen. Dat kan het beste door een e-mailtje naar hem te sturen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Hij neemt dan spoedig contact met je op.

De taak van de vertrouwenspersoon
Hij zal de klacht, het probleem of het zorgpunt aanhoren.
Hij neemt vertrouwelijkheid in acht.
Hij gaat na welke mogelijke oplossingen er zijn.
Hij onderneemt actie in samenspraak met de indiener van de klacht.
Hij probeert te bemiddelen waar dat aan de orde is.
Hij lost het probleem op, danwel verwijst hij door naar een andere hulpverlener.

Tot slot
Het gaat hier echt om ontoelaatbaar gedrag. Klachten over verschillen van inzicht met een trainer of de indeling van spelers in een bepaald team worden door de vertrouwenspersoon niet in behandeling genomen.
We komen er samen altijd uit!

Meer artikelen...

Pagina 1 van 8

Start
Vorige
1

Afgelastingen

Contact informatie:
Klik hier voor contact informatie van de wedstrijdsecretarissen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen
De kantine is vanaf donderdag 8 juni op trainingsavonden gesloten.

Vanaf 15 juni mag alleen het kunstgrasveld gebruikt worden.

 

Clubkleding

Kledingsponsor


Webshop
 
Vrienden Loterij
Banner
Steun onze club. De sponsorcode van FC Geleen Zuid is 164109.

Vrijwilliger vd maand


Lei Muijtjens

Klik op de foto voor het hele verhaal.
voetbalinlimburg.nl

Verjaardagen

  • 2017-06-27Owen de Boer 12
  • 2017-06-27Joyce Schreurs 28
  • 2017-06-27Riku Gjermeni 16
  • 2017-06-28Dennis Welters 39
  • 2017-06-28Willie Hell 64
  • 2017-06-29Yasser Majdoub 9
  • 2017-06-30Jan-Willem Janssen 30
  • 2017-06-30Bente Pernot 13

't Shotje

Job Dikmans
Tijdens de Afsluitdag wordt de eerste Gouden Schoen uitgereikt aan Clubtopscorer Job Dikmans van het 4e team. Klik hier voor meer info over de Gouden Schoen.

Mooie of opmerkelijke foto momenten zullen in deze rubriek worden vermeld; mail je foto en korte tekst naar de PR-Commissie.


Activiteiten

ma aug 21 @09:00 - 16:00
Jeugdvoetbaldagen 2017

Volg FC Geleen Zuid ook op


Banner
Banner

Accommodatie
Graaf Huyn sportcomplex
Jos Klijnenlaan 685
6164 AP Geleen
t: 046-4741628
e: info@fcgeleenzuid.nl

Klik voor googlemaps route