BSB Jeugdvoetbaldagen 2019

In de laatste week van de zomervakantie, van 12 tot en met 16 augustus 2019, organiseert FC Geleen Zuid de BSB Jeugdvoetbaldagen. Het thema van dit jaar is: Ballie in space! Onze mascotte Ballie gaat de ruimte verkennen!

De 19e BSB Jeugdvoetbaldagen bieden een goede voorbereiding voor het nieuwe voetbalseizoen. Aan deze week mogen jongens en meisjes deelnemen uit de hele regio in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar. Ook als je geen voetballer bent, ben je van harte welkom. Misschien ben je wel een Messi in de dop.

Meer informatie via deze link.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Overige activiteiten
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

M.i.v. 24 juni is de kantine gesloten.

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid