Jeugdtoernooi 2020 - JO9/JO10/JO12

Aan het einde van het seizoen 2019-2020 organiseert de toernooicommissie van FC Geleen Zuid een Jeugdvoetbaltoernooi. Na meerdere succesvol georganiseerde warming-up voetbaltoernooien voor de oudere jeugd, waagt FC Geleen Zuid nu ook een poging voor de jongere jeugd t/m 12 jaar.

Het toernooi vindt plaats op zaterdag 13 en zondag 14 juni op het Graaf Huyn sportcomplex. Strijden om mooie bekers en plezier gaan hand in hand in dit weekend. We zijn op zoek naar teams die samen met onze jongens en meisjes een prachtige dag willen beleven.

Klik hier voor meer informatie en het inschrijfformulier

 

Overige activiteiten
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

In verband met de nieuwe maatregelen van de overheid is ons sportcomplex gesloten en zijn alle trainingen, (oefen)wedstrijden en/of activiteiten tot 1 juni afgelast

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid