28 apr, 2017
Vacatures

Vacatures

Binnen FC Geleen Zuid zijn we op zoek naar vrijwilligers voor de verschillende functies. Klik op de foto om de vacatures te bekijken.

More...
Programma 1e elftal d.d. 30 april 2017

Programma 1e elftal d.d. 30 april 2017

FC Geleen Zuid 1  -  RKVV Neerbeek 1         Aanvang:  14.30 uur.                                 

More...
BSB Jeugdvoetbaldagen 2017

BSB Jeugdvoetbaldagen 2017

Ballie gaat op wereldreis van 21 tm 25 augustus. Ga je mee?

More...
Nieuwsbrief april 2017

Nieuwsbrief april 2017

Klik hierboven voor de tweede nieuwsbrief 't Inkoppertje van 2017.

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.

Fortuna Sittard Voetbal Puur Pakket

Fortuna Sittard en FC Geleen Zuid zullen voor het seizoen 2016/2017 een samenwerking aangaan middels het nieuwe Voetbal Puur Pakket.

Een van de aanbiedingen van Fortuna Sittard is het bezoek aan een drietal van hun thuiswedstrijden tegen gereduceerd tarief. De eerste mogelijkheid is al op 14 oktober aanstaande. Fortuna Sittard speelt dan tegen VVV Venlo.

Leden van FC Geleen Zuid kunnen voor deze wedstrijd kaartjes kopen á 5 euro per stuk. Van elke verkochte kaart is de helft voor onze vereniging, je steunt dus direct ook FC Geleen Zuid.
Koop dus snel je kaartje voor deze Limburgse derby!

Er zijn 100 kaarten beschikbaar; deze zijn te koop in onze kantine.

Op 14 oktober zal een afvaardiging van het bestuur de overeenkomst tijdens de rust van genoemde wedstrijd tekenen.

Wijziging mailadressen voor wedstrijdverslagen

De volgende mailadressen zijn vervallen:
d-pupillen@ fcgeleenzuid.nl
e-pupillen@ fcgeleenzuid.nl
f-pupillen@ fcgeleenzuid.nl

Verslagen voor de pupillen sectie kunnen voortaan worden gestuurd naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Aäron van der Zee gaat deze verslagen voor jullie op de site zetten. Arno Loots blijft dit doen voor de junioren. Mail dus naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ; Rob Lemeer voor de senioren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Videoverslag BSV Limburgia - FCGZ JO9-1

Afgelopen weekend was amateurgaols.com op het sportcomplex van BSV Limburgia aanwezig om leuke voetbal filmpjes te maken. Hier hebben ze de wedstrijd van BSV Limburgia JO9-1 tegen FC Geleen Zuid JO9-1 gefilmd.
Klik hier om enkele video's van deze wedstrijd te bekijken.

Voor jullie gelezen in Dichterbij van Rabobank

Dichterbij Rabobank

Zoals jullie weten is Rabobank een van de goudsponsors van FC Geleen Zuid. Rabobank organiseert hiervoor jaarlijks de Clubkas Campagne. Ieder lid van Rabobank Westelijke Mijnstreek mag 5 stemmen uitbrengen op de deelnemende verenigingen. Middels deze stemmen is FC Geleen Zuid is dit jaar op een fraaie 10e plaats geëindigd. Dankzij jullie stemmen is 1345 euro (309 stemmen) sponsorgeld bijgeschreven.

Ben jij dus lid van FC Geleen Zuid en heb je een bankrekening bij Rabobank, meld je dan aan als lid van Rabobank Westelijke Mijnstreek en stem volgend jaar ook op FC Geleen Zuid. Voor onze voetbalclub is deze campagne een belangrijke bron van inkomsten.

Nieuwe fysio: Joey de Ruiter

Joey de Ruiter

Beste leden van FC Geleen Zuid,
Je wilt met plezier bij je club voetballen. Trainen, wedstrijden spelen en gezellig met je vrienden samen presteren op jouw niveau. Maar soms lukt dat niet omdat je geblesseerd bent en klachten hebt aan je lijf. Dan wil je daar zo snel mogelijk weer vanaf. Snel weten wat er aan de hand is, indien nodig advies over en behandeling van je blessure. En misschien kun je zelf wel iets doen om de kans op nieuwe blessures te verkleinen?

FC Geleen Zuid maakt ook het huidige seizoen gebruik van de kennis en kunde van de sportfysiotherapeuten van onze hoofdsponsor Fysiovision. Daardoor kunnen alle leden gebruik maken van Club Support Plus. Dit zijn diensten die gratis voor leden van FC Geleen Zuid door Fysiovision worden aangeboden.

Met Club Support Plus ben je verzekerd van de juiste ondersteuning om blessures te helpen voorkomen en te  behandelen.

Elke dinsdag is van 19 tot 20 uur Joey de Ruiter van Fysiovision op de club aanwezig die samen met de verzorger van het eerste team jouw blessure kan bekijken. Je krijgt dan advies hoe je het beste weer snel fit kunt worden. Op dinsdag en vrijdag van 18 tot 19 uur is er de mogelijkheid om onder supervisie van Joey op het veld te revalideren van je blessure.
Als er iets ernstiger aan de hand is, maken we gebruik van ons netwerk bij de regionale ziekenhuizen om snel diagnostiek te verkrijgen en indien nodig door te verwijzen via je huisarts naar een specialist.

Ook biedt Club Support Plus de mogelijkheid om elke maandag- en vrijdag tussen 17 en 18 uur op de locatie Geleen het algemene sportspreekuur gratis te bezoeken. Indien gewenst kan daar ook al eerste diagnostiek plaatsvinden door een van de op sportletsel gespecialiseerde fysiotherapeuten. Tijden en locatie vind je op fysiovision.nl/clubsupportplus. Kun je een van deze tijden niet? Bel dan naar 046 - 474 53 48 en maak direct een gratis screeningsafspraak bij je fysio Joey.

Ook verzorgt Fysiovision een aantal keer per seizoen presentaties op de club over onderwerpen die voor jouw sport van belang zijn, zoals bijvoorbeeld blessurepreventie (m.b.v. FIFA11+), schoeisel en kunstgras, voeding enz. Verzorgers van de door Club Support Plus ondersteunde clubs krijgen gratis extra scholing door Fysiovision op het gebied van EHBSO op ons trainingscentrum in Geleen (Wagenaarstraat 157).

Jeugd trainers van de club worden indien gewenst ook ondersteund door Fysiovision bij vakinhoudelijke vragen. De mogelijkheid bestaat om voor verschillende teams de blessurerisico’s in kaart te brengen en daar preventieve trainingsprogramma’s aan te koppelen. Maar ook voor vragen over een juiste warming up kun je bij Joey terecht.

Kortom: Club Support Plus biedt een uitgebreid pakket aan diensten aan bij jouw club waardoor je met meer plezier kunt sporten en beter fit kunt blijven.

Voor meer info kijk je op fysiovision.nl/clubsupportplus of spreek je fysio Joey de Ruiter of clubverzorger aan.

Fysiovision

 club support plus

Meer artikelen...

Pagina 5 van 9

5

Afgelastingen

Contact informatie:
Klik hier voor contact informatie van de wedstrijdsecretarissen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen
Veld 4 mag niet gebruikt worden ivm onderhoud.

 

Clubkleding

Kledingsponsor


Webshop
 
Vrienden Loterij
Banner
Steun onze club. De sponsorcode van FC Geleen Zuid is 164109.

Vrijwilliger vd maand


Rob Boesten

Klik op de foto voor het hele verhaal.
voetbalinlimburg.nl

Verjaardagen

  • 2017-04-29Arno Loots 53
  • 2017-04-29Peter Lommers 59
  • 2017-04-30Tristan Gerono 20
  • 2017-05-01Klejsi Pirra 9
  • 2017-05-01Jord Naebers 13
  • 2017-05-01Xander Moerland 13
  • 2017-05-02Mayro Remus 9
  • 2017-05-02Marijn van Beljouw 21

't Shotje

3e

Ut Derde on tour in Belsj

Mooie of opmerkelijke foto momenten zullen in deze rubriek worden vermeld; mail je foto en korte tekst naar de PR-Commissie.

Activiteiten

zo apr 30 @14:00 - 19:00
Super Sonntag
vr mei 19 @19:00 - 21:00
Jeugdleidersvergadering
za juni 10 @14:00 - 21:00
Afsluitdag en vrijwilligersdag
ma aug 21 @09:00 - 16:00
Jeugdvoetbaldagen 2017

Volg FC Geleen Zuid ook op


Banner
Banner

Accommodatie
Graaf Huyn sportcomplex
Jos Klijnenlaan 685
6164 AP Geleen
t: 046-4741628
e: info@fcgeleenzuid.nl

Klik voor googlemaps route