27 jun, 2017
2e kunstgrasveld bij FC Geleen Zuid

2e kunstgrasveld bij FC Geleen Zuid

Binnenkort wordt gestart met de aanleg van kunstgras op veld 2.

More...
BSB Jeugdvoetbaldagen 2017

BSB Jeugdvoetbaldagen 2017

Ballie gaat op wereldreis van 21 tm 25 augustus. Ga je mee?

More...
Nieuwsbrief mei 2017

Nieuwsbrief mei 2017

Klik hierboven voor de derde nieuwsbrief 't Inkoppertje van 2017.

More...
Foto's Afsluitdag 2017

Foto's Afsluitdag 2017

Op zaterdag 10 juni was de traditionele Afsluitdag. Bekijk hier alvast de foto's.

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.

Sponsors uitgelicht: Plus Vijgen en Rabobank

Plus Vijgen ZuidhofPlus Vijgen Zuidhof

Afgelopen woensdag werd de Plus Vijgen in de Zuidhof opnieuw geopend na een ingrijpende verbouwing; ter gelegenheid hiervan bracht een afvaardiging van het bestuur een bezoek aan de gerestylede winkel en overhandigde een ingelijst FC Geleen Zuid shirt aan onze gewaardeerde sponsor. Op de foto overhandigt voorzitter Theo Beckers het shirt aan eigenaar Sjef Vijgen.
 

Rabobank Westelijke Mijnstreek - uitslag Clubkas Campagne

Tijdens het event voor verenigingen en stichtingen op 16 juni maakte Rabobank Westelijke Mijnstreek de uitslag bekend van de winnaars van de Rabobank Clubkas Campagne 2016. FC Geleen Zuid is hierbij op een fraaie 10e plaats geëindigd. Dankzij jullie stemmen zal binnenkort 1345 euro (309 stemmen) sponsorgeld worden bijgeschreven. Het bestuur bedankt iedereen die zijn stem aan FC Geleen Zuid heeft gegeven hiervoor hartelijk.

Afsluitdag 2016

Afsluitdag 2016
Het seizoen 2015-2016 zit er op! Zaterdag 28 mei hebben we het seizoen afgesloten tijdens een goed bezochte afsluitdag. De organisatie had dit jaar diverse leuke activiteiten en spellen voor jong en oud geregeld. Het eten was goed en ook het weer was prima. Na de spellen werden onze voorjaarskampioenen en de Clubkampioen (1e team) gehuldigd; tevens werden onze vrijwilligers bedankt voor hun inzet.

Een speciaal moment was weggelegd voor Broer Geurts, die dit jaar zijn 50-jarig jubileum viert als bestuurslid van onze Supportersclub. Loco-burgemeester Noël Lebens reikte hem een Speld van Verdienste van de gemeente Sittard-Geleen uit.

Onze voorzitter Theo Beckers had ook een leuke verrassing voor Broer. Theo reikte aan hem de eerste Graef Huyn Award uit. Deze award gaat voortaan ieder jaar uitgereikt worden aan iemand die zich op een bijzondere wijze verdienstelijk heeft gemaakt voor FC Geleen Zuid.

Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de Supportersclub had het bestuur van de Supportersclub een mooie verrassing. Zij overhandigden een cheque twv 3000 euro aan onze voorzitter.

Klik hier om de foto’s van de afsluitdag te bekijken.

Wij wensen alle leden en vrijwilligers een hele fijne vakantie en hopen jullie volgend seizoen weer te begroeten op ons fraaie sport complex.

Samenwerkingscontract met kledingsponsor Matchpoint

Het bestuur van FC Geleen Zuid heeft op zaterdag 9 januari een nieuw samenwerkingscontract getekend met kledingsponsor Matchpoint. Met dit contract wordt de goede samenwerking van de laatste jaren nog eens bekrachtigd en geeft dit verder continuïteit en uniformiteit aan onze kledinglijn.
Via een webshop kunnen de FC Geleen Zuid artikelen tegen gunstige prijzen aangeschaft worden. Klik hier voor meer informatie.
Op de foto tekenen onze voorzitter Theo Beckers en penningmeester Richard Beckers het contract, nadat Wim Snijders en Anique Snijders dit gedaan hebben namens Matchpoint.
Matchpoint 

Game Event 2015, The first edition


Het digitale voetbalspel (FIFA) heeft op vrijdag 11 december voet op vaste bodem gezet in de kantine van Geleen Zuid.

De matadors van de spelcomputercontrollers uit de verzamelde A, B, C en D jeugd waren in de arena aanwezig. Op een achttal spelconsoles werd een mixtoernooi gespeeld. Vanuit een poulefase werden de sterkste spelers geselecteerd om uiteindelijk de finale op het grote scherm te spelen.

FC Barcelona was toch wel de naam die de boventoon voerde. Zelfs zo, dat in sommige wedstrijden Messi in dezelfde wedstrijd tegen zichzelf speelde. Barcelona vs. Barcelona. Verder was Limburg ook vertegenwoordigd. Roda JC nam het op tegen wereldploegen, zoals Real Madrid.

Vanaf de start van het evenement was er sprake van “serious business”. De sfeer bij diverse spelers was zelfs “geconcentreerd tot spanning” te benoemen. Een storing voor een snack was in veel gevallen “not done”. Aangevuld met chips en frisdrank, was het een gezellige avond.

Gedurende het evenement kwamen er dames en heren in de kantine die ook wel een “potje” FIFA wilden spelen. Hieruit zijn voor 2016 nog wilde ideeën ontstaan.

Na een spannende poulefase werden de finales op het grote scherm gespeeld.  De finale werd zelfs live van commentaar voorzien van onze stadionspeaker Erik Khoe.

Het erepodium ziet er als volgt uit:
1e Melvin Lenssen;
2e Hichuam Bouchiba;
3e Joshua Wassen;
4e Hyago Wassen.

Klik hier voor meer foto's. 

Vacatures bij FC Geleen Zuid

Binnen FC Geleen Zuid zijn we op dringend zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor diverse functies. Klik hier voor het hele overzicht.

Meer artikelen...

Pagina 7 van 8

7

Afgelastingen

Contact informatie:
Klik hier voor contact informatie van de wedstrijdsecretarissen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen
De kantine is vanaf donderdag 8 juni op trainingsavonden gesloten.

Vanaf 15 juni mag alleen het kunstgrasveld gebruikt worden.

 

Clubkleding

Kledingsponsor


Webshop
 
Vrienden Loterij
Banner
Steun onze club. De sponsorcode van FC Geleen Zuid is 164109.

Vrijwilliger vd maand


Lei Muijtjens

Klik op de foto voor het hele verhaal.
voetbalinlimburg.nl

Verjaardagen

  • 2017-06-27Owen de Boer 12
  • 2017-06-27Joyce Schreurs 28
  • 2017-06-27Riku Gjermeni 16
  • 2017-06-28Dennis Welters 39
  • 2017-06-28Willie Hell 64
  • 2017-06-29Yasser Majdoub 9
  • 2017-06-30Bente Pernot 13
  • 2017-06-30Jan-Willem Janssen 30

't Shotje

Job Dikmans
Tijdens de Afsluitdag wordt de eerste Gouden Schoen uitgereikt aan Clubtopscorer Job Dikmans van het 4e team. Klik hier voor meer info over de Gouden Schoen.

Mooie of opmerkelijke foto momenten zullen in deze rubriek worden vermeld; mail je foto en korte tekst naar de PR-Commissie.


Activiteiten

ma aug 21 @09:00 - 16:00
Jeugdvoetbaldagen 2017

Volg FC Geleen Zuid ook op


Banner
Banner

Accommodatie
Graaf Huyn sportcomplex
Jos Klijnenlaan 685
6164 AP Geleen
t: 046-4741628
e: info@fcgeleenzuid.nl

Klik voor googlemaps route