Veteranen FCGZ: einde veteranenvoetbal op zaterdagmiddag

De veteranen van FC Geleen Zuid hebben besloten om dit seizoen en mogelijk ook in de nabije toekomst niet meer op zaterdagmiddag  te voetballen.

Decennialang, eerst onder de naam van Quick '08 en daarna onder de vlag van FC Geleen Zuid, heeft FC Geleen Zuid een veteranenteam op de been gebracht. De laatste twee jaar werd het echter steeds moeilijker om op zaterdagmiddag 11 voetballers bij elkaar te krijgen. Afgelastingen van wedstrijden werd meer regel dan uitzondering.

Binnen de veteranen is daarom besloten om vanaf januari 2017 aan de 45+competitie mee te doen met een team van 7 spelers. Dit gebeurt dan onder de naam ' FC Geleen Zuid Veteranen'. Op deze manier blijven de veteranen van FC Geleen Zuid bestaan en kunnen enthousiaste en fanatieke veteranen toch blijven voetballen.

Zijn er belangstellenden die met de veteranen van FC Geleen Zuid eenmaal op de drie/vier weken op vrijdagavond willen voetballen, dan kunnen die zich als lid bij de veteranen aanmelden. Aanmelden kan bij Jan Janssen (06-15090056) of bij Jos Gijsen (06-28692984).

Banner
Banner

Accommodatie
Graaf Huyn sportcomplex
Jos Klijnenlaan 685
6164 AP Geleen
t: 046-4741628
e: info@fcgeleenzuid.nl

Klik voor googlemaps route