Chevremont JO11-2 - FCGZ JO11-3

FCGZ JO11-3 neemt 3 punten mee naar Geleen vanuit Kerkrade

Na de teleurstelling van de verloren wedstrijd van vorige week. Wachte ons vandaag een nieuwe uitdaging we moesten uit naar Chevremont om daar tegen de JO11-2 te spelen onze verste uitwedstrijd van dit seizoen. Deze wedstrijd kon Vigo helaas niet meedoen wegens andere verplichtingen.zo was het dus dat we met 9 man naar Kerkrade togen, trainer Hans had 's morgens nog enkele schema' s  en verschillende opstellingen gemaakt als hulp tijdens het wisselen om de focus op de wedstrijd te kunnen houden. Onze Aanvoerder van de week Jayden leidde de warming up en na een paar rondootjes en het inschieten van Adar kon de wedstrijd beginnen.

FCGZ begon met de aftrap en direct was duidelijk dat chevremont vandaag wilde winnen maar ja dat plan hadden wij ook.

Na 3 aanvallen van chevremont waren wij aan de beurt en de eerste de beste aanval werd er door Stan gescoord die door de trainers vandaag met zijn linkervoet op de rechtsbuitenplaats werd gezet en dat wierp vruchten af want hij scoorde direct met zijn linkervoet in de rechter hoek.

Dax daarentegen werd door de trainers op de linksbuiten plaats gezet zodat hij met zijn rechtervoet beter op goal kon schieten en zowaar bij de 2e aanval was het dan ook direct raak met een bekeken schot schoot hij de bal keurig buiten het bereik van de keeper in het doel 0-2. Dit ging dus lekker. Max B. Onze spits vandaag kon al snel de 0-3 laten aantekenen. Manu die was ingevallen voor Dax kon met een droge knal de 0-4 erin schieten. Chevremont had ook 2 hele leuke voorhoede spelers die door combinatiespel onze verdediging kon verschalken en de 1-4 konden intikken.

Onze mannen gingen meer druk op de tegenstander creëren waardoor chevremont de bal achter niet meer weg kreeg en de bal dan ook in eigen doel schoten 1-5. Dax liet net voor rust de 1-6 aantekenen. Max B. Had tussendoor met een mooi schot de lat nog geraakt. Maar met een 1-6 gingen wij de rust in, wat een weelde.

Nadat wij de ranja  die alleen maar naar water smaakte hadden genuttigd en waar de trainers nog eens waarschuwden om bij de les te blijven gingen wij weer het veld op. In de 2e helft werd de wedstrijd vooral door toedoen van chevremont fysieker waardoor het voetballen moeilijker werd en er dan ook nog maar 2 keer gescoord werd. Het werd door slordig uitverdedigen nog 2-6 en Stan scoorde zijn 2e zodat de eindstand werd bepaald op 2-7. En Max B. Liet nog van zich horen door wederom met een fantastisch schot de lat te raken en dat deed hij tijdens het penaltyschieten nog maar een keer.

Mannen een prima prestatie vandaag de eerste 3 punten binnengehaald.

Uw razende reporter langs de zijlijn ........


Volgende week een thuiswedstrijd tegen:
RKUVC JO11-1


Clubkleding

Kledingsponsor


Webshop
 
Banner
Banner

Accommodatie
Graaf Huyn sportcomplex
Jos Klijnenlaan 685
6164 AP Geleen
t: 046-4741628
e: info@fcgeleenzuid.nl

Klik voor googlemaps route