RKHBS JO11-2 vs FCGZ JO11-3

FCGZ JO11-3 laat weer 3 punten liggen

Na het teleurstellende optreden van afgelopen week, gingen wij met goede moet naar Heerlen om onze wedstrijd tegen RKHBS te spelen en wel om 9:00 uur op aanvraag van HBS. Was dit een tactische zet van onze tegenstander?

Onze mannen hebben namelijk altijd moeite met vroege wedstrijden. Maar na onze gedegen warming up geleid door onze aanvoerder Max B. konden we beginnen aan de wedstrijd onze mannen speelden een fletse eerste helft waar weinig kansen over en weer waren 1 echte kans konden we uitspelen en dit kwam over links Max V. gaf een pass langs de lijn aan Stan die een pasklare voorzet afleverde op Dax die maar net de bal miste (jammer) met de brilstand gingen we de rust in. De ranja werd genuttigd en de trainers probeerden in de tussentijd orde op zaken te stellen en de mannen te overtuigen dat het toch anders en feller moest.

De 2e helft kon weer beginnen en dit werd de helft van de gemiste kansen voor ons Stan schoot tegen de keeper en Dax schoot voor leeg doel naast en als de bal er niet in wil gaat die er ook niet in. En als de ene kant niet scoort dan gebeurt het aan de andere kant door knullig balverlies op het middenveld scoorde HBS door een zondagsschot de 1-0 niet helemaal verdiend maar toch we liepen weer achter de feiten aan. Er werd vervolgens niet meer gescoord....

Jammer mannen maar op grond van de tweede helft zien we dat er weer een stijgende lijn is. Volgende week wacht ons een thuiswedstrijd tegen DVO JO11-2 en gaan we er flink tegenaan om de 3 punten in Geleen te houden.


Tot volgende week

Uw razende reporter langs de zijlijn.........

Clubkleding

Kledingsponsor


Webshop
 
Banner
Banner

Accommodatie
Graaf Huyn sportcomplex
Jos Klijnenlaan 685
6164 AP Geleen
t: 046-4741628
e: info@fcgeleenzuid.nl

Klik voor googlemaps route