Verslag Super Sonntag 30 april 2017

DJ EyanZondag 30 april was het dan zover…… de eerste Super Sonntag bij FC Geleen Zuid. Alle seniorenteams streden deze dag, uiteraard, om de felbegeerde 3 punten en het sportieve gewin, maar ook voor de extra korting op de consumptiebonnen. Zo kon bij winst 100 bonnen worden gekocht voor 100 euro, bij gelijkspel 80 bonnen en bij verlies 70 bonnen voor 100 euro. Als extra bonus konden 15 bonnen worden verdiend bij het houden van de ‘verdedigende nul’.
Dit laatste resultaat en dus de volle winst qua bonnen werd door 2 teams bereikt; het 1e en 3e wonnen met resp. 4-0 en 3-0. Verder was er een ruime overwinning (5-1) voor het 5e dat hier mee prima zaken deed voor het zo gewenste kampioenschap. De dames wisten in de slotfase van hun wedstrijd, heel knap, de overwinning (4-3) naar zich toe te trekken en daarmee de 100 bonnen. Het 2e en 4e team verloren (2-1 en 2-0)  jammer genoeg hun wedstrijd en daarmee de ‘volle buit’.
Na iedere wedstrijd of bij terugkomst in de kantine werden de lege magen gevuld met diverse heerlijke pizza’s die werden geleverd door onze nieuwe goudsponsor New York Pizza.
De middag werd muzikaal opgeluisterd door DJ Donny Hendrix en later ondersteund door DJ Eyan Schuffelen (jawel…zoon van….). Samen zorgden zij voor de extra gezelligheid. Al met al kijken we terug op een geslaagde eerste editie. Een gezellige middag en avond die zeker zal terugkomen op onze activiteitenkalender.
Uiteraard waren we er live bij via Facebook, klik hier om de filmpjes nog eens terug te kijken en klik hier voor enkele foto’s.
Banner
Banner

Accommodatie
Graaf Huyn sportcomplex
Jos Klijnenlaan 685
6164 AP Geleen
t: 046-4741628
e: info@fcgeleenzuid.nl

Klik voor googlemaps route