Sponsorcommissie

De sponsorcommissie heeft als doel de sponsoring van onze vereniging te structureren en verder uit te bouwen. De sponsorcommissie zet zich in om bedrijven als sponsor voor onze club te werven en dat is tegenwoordig niet eenvoudig. Toch lukt het ons om steeds meer sponsoren bij FC Geleen Zuid te betrekken. Deze groei komt grotendeels tot stand door ons proactieve sponsorbeleid. Hierbij staat centraal dat wij als vereniging echt iets voor een sponsor terug willen doen. Te denken valt hierbij aan afname van producten, het bijdrage aan de naamsbekendheid van de sponsor of het leggen van contacten met andere bedrijven. Op deze manier ontstaat een win-win situatie, waarvan zowel FC Geleen Zuid als de sponsor profiteren.

Om bedrijven met elkaar in contact te brengen organiseren we jaarlijks diverse activiteiten waaronder, een sponsoravond, de organisatie van een sessie van de open Coffee Club Sittard-Geleen en een sponsorontbijt (in samenwerking met Fysiovision en Sportvision. Daarnaast zijn we van plan of vanaf komend seizoen een bedrijvenvoetbaltoernooi te organiseren.

Het geld dat we binnenkrijgen door sponsoring wordt besteed aan het opleiden van (jeugd)trainers, het aanschaffen van materialen en het wordt gebruikt bij de organisatie van een groot aantal activiteiten. Maar we willen nog meer, zoals nieuwe inklapbare doeltjes op alle trainingsvelden en extra voetbalmaterialen, die we onder andere gebruiken om onze jeugdleden actief te laten sporten.

Binnen onze vereniging is afgesproken dat alle vormen van sponsoring via de sponsorcommissie lopen. Deze commissie maakt de sponsor afspraken en legt deze waar nodig in een contract vast.
De sponsorcommissie regelt onder andere: 
- Sponsorborden langs de velden
- Reclame op de beamer in de kantine
- De wedstrijdbal van de week
- De club van 50
- Shirtsponsoring
- Sponsoring van trainingspakken
- Sponsoring van sporttassen
- Overige vormen van sponsoring 

Heeft u zelf idee├źn of wensen omtrent sponsoring of wilt u graag sponsor worden bij FC Geleen Zuid? Neem dan gerust contact met ons op.

Voorzitter Lei Muijtjens (interim) 06 - 577776249 Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Leden
Thomas Pot 06 - 5089104

Ruud Looyen


Vacature

Club van 50  Vacature

Thomas Pot
Thomas Pot

Lei Muijtjens

Ruud LooyenFilter op titel      Toon #  
# Artikeltitel
1 Sponsor uitgelicht: Sport 2000 Matchpoint
2 Nieuwe fysio: Joey de Ruiter
3 Sponsors uitgelicht: Plus Vijgen en Rabobank

Clubkleding

Kledingsponsor


Webshop
 
Banner
Banner

Accommodatie
Graaf Huyn sportcomplex
Jos Klijnenlaan 685
6164 AP Geleen
t: 046-4741628
e: info@fcgeleenzuid.nl

Klik voor googlemaps route