Activiteitencommissie

De activiteitencommissie heeft tot doel om activiteiten te organiseren die naast het voetballen, voor zowel de jeugdleden als de seniorenleden mede als doel hebben het familie gevoel en de gezelligheid te bevorderen binnen onze club!

Denk hierbij dan aan: de Sinterklaas activiteit, de mosselavond, de speurtocht voor jeugd, de nieuwjaarsreceptie, de quiz avond, de vrijwilligersavond, de Belgische avond, en, in samenwerking met de Commissie Voetbalevenementen, het einde seizoensfeest.

De activiteitencommissie FC Geleen Zuid bestaat uit de volgende personen:

Voorzitter: Vacature Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Leden: Patrick van de Wetering

Anouk Lindelauf

Mario Hallers

Fabienne van de Wetering


Mario Hallers
Mario Hallers
Patrick vd Wetering
Patrick van de Wetering


Anouk Lindelauf
Anouk Lindelauf
Fabienne van de Wetering


Verslag Super Sonntag 30 april 2017

DJ EyanZondag 30 april was het dan zover…… de eerste Super Sonntag bij FC Geleen Zuid. Alle seniorenteams streden deze dag, uiteraard, om de felbegeerde 3 punten en het sportieve gewin, maar ook voor de extra korting op de consumptiebonnen. Zo kon bij winst 100 bonnen worden gekocht voor 100 euro, bij gelijkspel 80 bonnen en bij verlies 70 bonnen voor 100 euro. Als extra bonus konden 15 bonnen worden verdiend bij het houden van de ‘verdedigende nul’.
Dit laatste resultaat en dus de volle winst qua bonnen werd door 2 teams bereikt; het 1e en 3e wonnen met resp. 4-0 en 3-0. Verder was er een ruime overwinning (5-1) voor het 5e dat hier mee prima zaken deed voor het zo gewenste kampioenschap. De dames wisten in de slotfase van hun wedstrijd, heel knap, de overwinning (4-3) naar zich toe te trekken en daarmee de 100 bonnen. Het 2e en 4e team verloren (2-1 en 2-0)  jammer genoeg hun wedstrijd en daarmee de ‘volle buit’.
Na iedere wedstrijd of bij terugkomst in de kantine werden de lege magen gevuld met diverse heerlijke pizza’s die werden geleverd door onze nieuwe goudsponsor New York Pizza.
De middag werd muzikaal opgeluisterd door DJ Donny Hendrix en later ondersteund door DJ Eyan Schuffelen (jawel…zoon van….). Samen zorgden zij voor de extra gezelligheid. Al met al kijken we terug op een geslaagde eerste editie. Een gezellige middag en avond die zeker zal terugkomen op onze activiteitenkalender.
Uiteraard waren we er live bij via Facebook, klik hier om de filmpjes nog eens terug te kijken en klik hier voor enkele foto’s.

Foto's en verslag Foute Party 2017

Twan LemeerOp vrijdag 21 april 2017 werd de Foute Party georganiseerd in de kantine van FC Geleen Zuid. Na de training van een aantal seniorenteams barstte om 21.00 uur het feest los. Zowel leden als niet-leden waren deze avond aanwezig. Onder leiding van DJ Eric Khoe, werden de meest foute hits van de afgelopen decennia gedraaid. De één nog fouter dan de ander! Van de Spice Girls tot Jody Bernal, alle foute platen kwamen deze avond voorbij. Achter de bar werd het ene na het andere pilsje getapt en ook in de keuken werden de snacks aan de lopende band gebakken. Om de avond aan te kleden en ervoor te zorgen dat iedereen toch een beetje verkleed was, werd er gezorgd voor glow sticks en een aantal leuke zwembanden. De rookmachine zorgde deze avond voor nog meer sfeer, waardoor zelfs het brandalarm een aantal keren afging, maar dit mocht de pret niet drukken. Twan Lemeer werd uitgeroepen tot beste verkleedde persoon. Op de tweede plaats eindigde Cor Smits en Kely Gielen werd derde.
Klik hier om de foto’s in het foto album te bekijken.
Klik hier om enkele filmpjes op onze Facebook pagina te bekijken.
De Foute Party werd georganiseerd door de selectie, waarvoor dank! Graag zien we iedereen weer bij de volgende activiteit, namelijk Super Sonntag op zondag 30 april op het sportcomplex van FC Geleen Zuid. Op deze dag speelt het eerste van FC Geleen Zuid om 14.30 uur tegen Neerbeek 1. 

Foto's en verslag Quizavond 2017

Winnaar Quizavond 2017 Op 24 maart was het weer zover. De jaarlijkse quizavond stond weer op het programma. Dankzij de inzet van onze nieuwe commissieleden had de quiz dit jaar een iets andere opzet en vonden we Louis Jennen bereid om de quiz aan elkaar te praten. Chapeau voor deze mensen. 
De quiz bestond uit 10 categorieën met elk weer 10 vragen. De eindscores lagen ver uit elkaar van 19 punten tot 191 punten. De middenmoot zat qua punten dicht bij elkaar. Uiteindelijk heeft een afvaardiging van het damesteam de overwinning in de wacht gesleept. Naast een prijs voor iedere winnaar werd hen ook de wisselbeker overhandigd. Ook deze editie was weer uitverkocht met 100 deelnemers. Hopelijk heeft iedereen een leuke avond gehad en hopen we jullie de volgende editie weer te mogen verwelkomen.
Klik hier om de foto’s te bekijken.
Met sportieve groet, de Activiteitencommissie

Banner
Banner

Accommodatie
Graaf Huyn sportcomplex
Jos Klijnenlaan 685
6164 AP Geleen
t: 046-4741628
e: info@fcgeleenzuid.nl

Klik voor googlemaps route