Commissie Voetbal Evenementen

De Commissie Voetbal Evenementen (CVE) heeft zich tot doel gesteld om voetbalgerelateerde evenementen voor en namens FC Geleen Zuid te organiseren en te faciliteren. De commissie werkt in dienst van het Algemeen Bestuur. De commissievoorzitter is tevens lid van het Algemeen Bestuur.

De voornaamste, meestal jaarlijks terugkerende, evenementen zijn:
- Nieuwjaars Mixtoernooi voor A-jeugd en Senioren
- Winter mixtoernooi voor E- en F-pupillen
- Futbol Special
- Jeugd Voetbal Dagen

Voor alle evenementen is telkens één van bovenstaande personen namens de CVE verantwoordelijk en wordt de hulp ingeschakeld van leden van de vereniging met specifieke kennis of affiniteit. Verder wordt er nauw samengewerkt met de andere commissies zoals kantine, PR, sponsoring, activiteiten etc.
Verdere informatie over de CVE in het algemeen of evenementen in het bijzonder kan worden verkregen door het aanspreken van de commissieleden of via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

De commissie Voetbal Evenementen bestaat uit:

Voorzitter John Janssen Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Secretaris Hans de Haas Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Miranda Weusten

Arno Loots

Katja Urlings

Mia Eussen


Franco Bellu

Hans Vogelaar

Frank Wientjes

Pieter Hovens
John Janssen
John Janssen
Hans de Haas
Hans de Haas
Hans VogelaarMia Eussen
Mia Eussen

Arno Loots
Pieter Hovens
Pieter Hovens
Katja Urlings

Franco Bellu
Franco Bellu

Miranda Weusten
Miranda WeustenFutbol Special op 26 april 2017

Futbol Special

FC Geleen Zuid organiseert, in samenwerking met Roda JC, op woensdag 26 april 2017  een Futbol Special. Een fantastisch voetbalevenement voor de jeugd van 5 t/m 12 jaar. Met: een gezamenlijke warming up, in de ochtend een voetbalclinic onder leiding van trainers van Roda JC en in de middag diverse voetbalvormen. Deelname kost slechts € 5,00 inclusief lunch (2 belegde broodjes + 1 drankje).

Inschrijven is mogelijk tot en met 22 april in de kantine van FC Geleen Zuid, waar je direct kunt betalen. Het evenement gaat door bij minimaal 15 deelnemers.

Neem je vriendjes mee! Je hoeft geen lid te zijn van FC Geleen Zuid. Ook hockeyers, volleyballers, handballers etc. zijn welkom als ze het leuk vinden om een dagje te voetballen!

Game Event 2015, The first edition


Het digitale voetbalspel (FIFA) heeft op vrijdag 11 december voet op vaste bodem gezet in de kantine van Geleen Zuid.

De matadors van de spelcomputercontrollers uit de verzamelde A, B, C en D jeugd waren in de arena aanwezig. Op een achttal spelconsoles werd een mixtoernooi gespeeld. Vanuit een poulefase werden de sterkste spelers geselecteerd om uiteindelijk de finale op het grote scherm te spelen.

FC Barcelona was toch wel de naam die de boventoon voerde. Zelfs zo, dat in sommige wedstrijden Messi in dezelfde wedstrijd tegen zichzelf speelde. Barcelona vs. Barcelona. Verder was Limburg ook vertegenwoordigd. Roda JC nam het op tegen wereldploegen, zoals Real Madrid.

Vanaf de start van het evenement was er sprake van “serious business”. De sfeer bij diverse spelers was zelfs “geconcentreerd tot spanning” te benoemen. Een storing voor een snack was in veel gevallen “not done”. Aangevuld met chips en frisdrank, was het een gezellige avond.

Gedurende het evenement kwamen er dames en heren in de kantine die ook wel een “potje” FIFA wilden spelen. Hieruit zijn voor 2016 nog wilde ideeën ontstaan.

Na een spannende poulefase werden de finales op het grote scherm gespeeld.  De finale werd zelfs live van commentaar voorzien van onze stadionspeaker Erik Khoe.

Het erepodium ziet er als volgt uit:
1e Melvin Lenssen;
2e Hichuam Bouchiba;
3e Joshua Wassen;
4e Hyago Wassen.

Klik hier voor meer foto's. 

Meer artikelen...

Pagina 1 van 2

Start
Vorige
1
Banner
Banner

Accommodatie
Graaf Huyn sportcomplex
Jos Klijnenlaan 685
6164 AP Geleen
t: 046-4741628
e: info@fcgeleenzuid.nl

Klik voor googlemaps route