Seniorencommissie

De seniorencommissie is afgelopen seizoen in het leven geroepen om een betere samenwerking en communicatie te krijgen tussen de seniorenteams onderling, maar ook richting het bestuur. Maar wat het allerbelangrijkste is dat het clubgevoel bij de seniorenteams terugkomt. De seniorencommissie zorgt voor de samenstelling van de senioren teams, zowel qua spelers als qua kader.
Ook zorgen zij voor een regelmatig contact met de teams door 1x per 2 maanden om de tafel te zitten met de leiders van de teams. Tevens zorgen ze dat er voldoende scheidsrechters beschikbaar zijn voor het begeleiden van de wedstrijden.

Voor vragen kunt u zich altijd wenden tot een van de leden van de seniorencommissie of door te mailen naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

VoorzitterLeon Cuijpers06 - 22937316 Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Secretaris Dennis Baggen

Coördinator Patrick van de Wetering

Wedstr.secr. senioren/dames Math Meijers
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Leon Cuijpers
Leon Cuijpers
Dennis Baggen
Dennis Baggen
Patrick vd Wetering
Patrick van de WeteringMath Meijers
Math Meijers

1e training selectie

Zondagmorgen 26 juli om 11.00u startte voor de selectie van FC Geleen Zuid  het nieuwe seizoen. Onder ideale omstandigheden waaronder een compleet nieuw trainingsoutfit werkten de spelers hun eerste training af. Na een slechte afloop van het vorige seizoen met degradatie tot gevolg voor ons 1e en 2e elftal stonden alle kopjes er weer fris op, om het komend seizoen weer mee te gaan doen bij de bovenste plaatsen. Met enkele versterkingen van buitenaf, spelers die terugkomen op het oude nest en A-spelers die zijn doorgestroomd heeft de technische staf er alle vertrouwen in dat dit moet lukken.
Dinsdag 11 Augustus speelt de selectie haar 1e oefenwedstrijd uit tegen RKFC Lindeheuvel 1 aanvang 20:00 uur. Donderdag 13 Augustus speelt de selectie dan haar 1e thuiswedstrijd tegen RKFC Lindeheuvel 2.
Zie hieronder enkele foto's van de 1e training gemaakt door Rene Tillmans.

 

 

 

 
 
 

Banner
Banner

Accommodatie
Graaf Huyn sportcomplex
Jos Klijnenlaan 685
6164 AP Geleen
t: 046-4741628
e: info@fcgeleenzuid.nl

Klik voor googlemaps route