Commissie voetbaltechnische zaken

De Commissie Voetbaltechnische Zaken is verantwoordelijk voor de voetbalopleiding bij FC Geleen Zuid. De missie luidt: ‘Voetballen met plezier leer je bij FC Geleen Zuid’ en vormt de titel van het voetbalontwikkelingsplan.
De individuele ontwikkeling van de voetballer staat voorop.

De commissie zorgt ervoor dat het plan in de praktijk wordt uitgevoerd. Dat betekent dat de afspraken over de manier waarop we voetballen worden bewaakt. Ons voetbaltechnisch kader wordt voortdurend (bij)geschoold. Verticale en horizontale doorstroming van spelers heeft voortdurend de aandacht.

De commissie vergadert elke maand om de voortgang te bekijken en actuele zaken te bespreken. Drie keer per jaar is er een uitgebreid overleg met alle trainers. De eerste keer bij de start van het seizoen, halverwege om zo nodig bij te sturen en aan het einde om het seizoen te evalueren. Elke bijeenkomst wordt gebruikt om een bepaald thema uit te diepen.

De commissie bestaat uit:

Voorzitter Commissie Voetbaltechnische Zaken André Féron Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Voetbal Technische Zaken Jeugd

Trainer JO7, JO9 en JO11 Raymond Hendriks
Trainer JO13
Ralf Schutgens

Trainer JO15 Roberto di Antonio
Trainer JO17Youssef Marouani
Trainer JO19Bert Pijls
Hoofdtrainer (adviseur) Roger Ceulemans

Keerperstrainer (adviseur) Michael SmitsAndré Féron
André FéronMichael Smits


“Zin en onzin van warming up”

Warming-upOp 15 maart 2017 verzorgde Fysiovision een demonstratie voor onze jeugdtrainers onder de titel:“Zin en onzin van warming up”. De jeugdtrainers waren allemaal uitgenodigd voor deze presentatie en demonstratie. Vanaf half 7 werd eerst een theoretische toelichting gegeven door Joey de Ruiter van Fysiovision, waarin hij het belang van een goede warming up uitlegde.Hierbij ging hij in op de vraag waarom een goede warming-up, ook voor jeugdspelers van groot belang is.

Lees meer...

Ralph en Youssef geslaagd voor UEFA C

Wij zijn blij te kunnen melden dat zowel Ralph Schutgens (JO13-1) als Youssef Marouani (JO17-1) zijn geslaagd voor de opleiding UEFA C (TC3).
Ralph en Youssef van harte gefeliciteerd met deze prima prestatie.
Youssef             Ralph

Meer artikelen...

Pagina 1 van 3

Start
Vorige
1
Banner
Banner

Accommodatie
Graaf Huyn sportcomplex
Jos Klijnenlaan 685
6164 AP Geleen
t: 046-4741628
e: info@fcgeleenzuid.nl

Klik voor googlemaps route