Commissie voetbaltechnische zaken

De Commissie Voetbaltechnische Zaken is verantwoordelijk voor de voetbalopleiding bij FC Geleen Zuid. De missie luidt: ‘Voetballen met plezier leer je bij FC Geleen Zuid’ en vormt de titel van het voetbalontwikkelingsplan.
De individuele ontwikkeling van de voetballer staat voorop.

De commissie zorgt ervoor dat het plan in de praktijk wordt uitgevoerd. Dat betekent dat de afspraken over de manier waarop we voetballen worden bewaakt. Ons voetbaltechnisch kader wordt voortdurend (bij)geschoold. Verticale en horizontale doorstroming van spelers heeft voortdurend de aandacht.

De commissie vergadert elke maand om de voortgang te bekijken en actuele zaken te bespreken. Drie keer per jaar is er een uitgebreid overleg met alle trainers. De eerste keer bij de start van het seizoen, halverwege om zo nodig bij te sturen en aan het einde om het seizoen te evalueren. Elke bijeenkomst wordt gebruikt om een bepaald thema uit te diepen.

De commissie bestaat uit:

Voorzitter Commissie Voetbaltechnische Zaken André Féron Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Voetbal Technische Zaken Jeugd

Trainer JO7, JO9 en JO11 Raymond Hendriks
Trainer JO13
Ralf Schutgens

Trainer JO15 Roberto di Antonio
Trainer JO17Youssef Marouani
Trainer JO19Bert Pijls
Hoofdtrainer (adviseur) Roger Ceulemans

Keerperstrainer (adviseur) Michael SmitsAndré Féron
André FéronMichael Smits


Keepersdag op 2 juli

Op zaterdag 2 juli 2016 organiseert keeperscholen.nl een KEEPERSDAG op voor keep(st)ers in de leeftijd van 6 tot 18 jaar.

Deze KEEPERSDAG is ook bedoeld voor alle keepers die nog niet aan onze school deelnemen. Zo kun je op een leerzame manier kennismaken met onze technieken en de keepersschool.

Klik hier voor meer informatie

Klik voor het inschrijfformulier

VTZ - trainersbijeenkomst A tm D op 18-1-2016

Op 18 januari werden de plannen voor een nieuwe opzet en structuur tav Voetbal Technische Zaken binnen FC Geleen Zuid gepresenteerd. Een werkgroep uit het bestuur (André Féron, Hans de Haas en John Janssen) heeft de plannen toegelicht aan de aanwezige trainers van de A, B, C en D-sectie.

Hieronder zijn de gepresenteerde documenten:

- Organogram Voetbal Technische Commissie Jeugd 12-1-2016

- Taken en Functie omschrijving Technisch Coördinator Jeugd

- Trainer jeugd

- Vragenlijst trainers 18-1-2016

- Actielijst VTZ

Meer artikelen...

Pagina 1 van 2

Start
Vorige
1
Banner
Banner

Accommodatie
Graaf Huyn sportcomplex
Jos Klijnenlaan 685
6164 AP Geleen
t: 046-4741628
e: info@fcgeleenzuid.nl

Klik voor googlemaps route