Sponsorcommissie

De sponsorcommissie heeft als doel de sponsoring van onze vereniging te structureren en verder uit te bouwen. De sponsorcommissie zet zich in om bedrijven als sponsor voor onze club te werven en dat is tegenwoordig niet eenvoudig. Toch lukt het ons om steeds meer sponsoren bij FC Geleen Zuid te betrekken. Deze groei komt grotendeels tot stand door ons proactieve sponsorbeleid. Hierbij staat centraal dat wij als vereniging echt iets voor een sponsor terug willen doen. Te denken valt hierbij aan afname van producten, het bijdrage aan de naamsbekendheid van de sponsor of het leggen van contacten met andere bedrijven. Op deze manier ontstaat een win-win situatie, waarvan zowel FC Geleen Zuid als de sponsor profiteren.

Om bedrijven met elkaar in contact te brengen organiseren we jaarlijks diverse activiteiten waaronder, een sponsoravond, de organisatie van een sessie van de open Coffee Club Sittard-Geleen en een sponsorontbijt (in samenwerking met Fysiovision en Sportvision. Daarnaast zijn we van plan of vanaf komend seizoen een bedrijvenvoetbaltoernooi te organiseren.

Het geld dat we binnenkrijgen door sponsoring wordt besteed aan het opleiden van (jeugd)trainers, het aanschaffen van materialen en het wordt gebruikt bij de organisatie van een groot aantal activiteiten. Maar we willen nog meer, zoals nieuwe inklapbare doeltjes op alle trainingsvelden en extra voetbalmaterialen, die we onder andere gebruiken om onze jeugdleden actief te laten sporten.

Binnen onze vereniging is afgesproken dat alle vormen van sponsoring via de sponsorcommissie lopen. Deze commissie maakt de sponsor afspraken en legt deze waar nodig in een contract vast.
De sponsorcommissie regelt onder andere: 
- Sponsorborden langs de velden
- Reclame op de beamer in de kantine
- De wedstrijdbal van de week
- De club van 50
- Shirtsponsoring
- Sponsoring van trainingspakken
- Sponsoring van sporttassen
- Overige vormen van sponsoring 

Heeft u zelf ideeën of wensen omtrent sponsoring of wilt u graag sponsor worden bij FC Geleen Zuid? Neem dan gerust contact met ons op.

Voorzitter Lei Muijtjens (interim) 06 - 577776249 Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Leden
Thomas Pot 06 - 5089104

Ruud Looyen


Vacature

Club van 50  Vacature

Thomas Pot
Thomas Pot

Lei Muijtjens

Ruud LooyenSponsor uitgelicht: Sport 2000 Matchpoint

Sport 2000 Matchpoint“Matchpoint Sports sluit zich aan bij SPORT 2000”
Matchpoint Sports uit Geleen zal per 1 januari 2017 onderdeel zijn van de formule SPORT 2000. De naar SPORT 2000 kenmerken gerestylede winkel, gaat verder onder de naam SPORT 2000 MATCHPOINT.
Anique Snijders: “We zijn trots om deel uit de maken van een internationale formule wat ons in staat stelt om onze winkel verder te professionaliseren en nog meer in te spelen op de wensen en behoeften van onze klanten. Een uitgebreid assortiment, klantbeleving en uitstekende service staan bij ons centraal’’.
Voor nu staat er bij Sport 2000 Matchpoint een grote openingsactie op het programma van 8 t/m 31 december.

Nieuwe fysio: Joey de Ruiter

Joey de Ruiter

Beste leden van FC Geleen Zuid,
Je wilt met plezier bij je club voetballen. Trainen, wedstrijden spelen en gezellig met je vrienden samen presteren op jouw niveau. Maar soms lukt dat niet omdat je geblesseerd bent en klachten hebt aan je lijf. Dan wil je daar zo snel mogelijk weer vanaf. Snel weten wat er aan de hand is, indien nodig advies over en behandeling van je blessure. En misschien kun je zelf wel iets doen om de kans op nieuwe blessures te verkleinen?

FC Geleen Zuid maakt ook het huidige seizoen gebruik van de kennis en kunde van de sportfysiotherapeuten van onze hoofdsponsor Fysiovision. Daardoor kunnen alle leden gebruik maken van Club Support Plus. Dit zijn diensten die gratis voor leden van FC Geleen Zuid door Fysiovision worden aangeboden.

Met Club Support Plus ben je verzekerd van de juiste ondersteuning om blessures te helpen voorkomen en te  behandelen.

Elke dinsdag is van 19 tot 20 uur Joey de Ruiter van Fysiovision op de club aanwezig die samen met de verzorger van het eerste team jouw blessure kan bekijken. Je krijgt dan advies hoe je het beste weer snel fit kunt worden. Op dinsdag en vrijdag van 18 tot 19 uur is er de mogelijkheid om onder supervisie van Joey op het veld te revalideren van je blessure.
Als er iets ernstiger aan de hand is, maken we gebruik van ons netwerk bij de regionale ziekenhuizen om snel diagnostiek te verkrijgen en indien nodig door te verwijzen via je huisarts naar een specialist.

Ook biedt Club Support Plus de mogelijkheid om elke maandag- en vrijdag tussen 17 en 18 uur op de locatie Geleen het algemene sportspreekuur gratis te bezoeken. Indien gewenst kan daar ook al eerste diagnostiek plaatsvinden door een van de op sportletsel gespecialiseerde fysiotherapeuten. Tijden en locatie vind je op fysiovision.nl/clubsupportplus. Kun je een van deze tijden niet? Bel dan naar 046 - 474 53 48 en maak direct een gratis screeningsafspraak bij je fysio Joey.

Ook verzorgt Fysiovision een aantal keer per seizoen presentaties op de club over onderwerpen die voor jouw sport van belang zijn, zoals bijvoorbeeld blessurepreventie (m.b.v. FIFA11+), schoeisel en kunstgras, voeding enz. Verzorgers van de door Club Support Plus ondersteunde clubs krijgen gratis extra scholing door Fysiovision op het gebied van EHBSO op ons trainingscentrum in Geleen (Wagenaarstraat 157).

Jeugd trainers van de club worden indien gewenst ook ondersteund door Fysiovision bij vakinhoudelijke vragen. De mogelijkheid bestaat om voor verschillende teams de blessurerisico’s in kaart te brengen en daar preventieve trainingsprogramma’s aan te koppelen. Maar ook voor vragen over een juiste warming up kun je bij Joey terecht.

Kortom: Club Support Plus biedt een uitgebreid pakket aan diensten aan bij jouw club waardoor je met meer plezier kunt sporten en beter fit kunt blijven.

Voor meer info kijk je op fysiovision.nl/clubsupportplus of spreek je fysio Joey de Ruiter of clubverzorger aan.

Fysiovision

 club support plus

Meer artikelen...

Pagina 1 van 2

Start
Vorige
1
Banner
Banner

Accommodatie
Graaf Huyn sportcomplex
Jos Klijnenlaan 685
6164 AP Geleen
t: 046-4741628
e: info@fcgeleenzuid.nl

Klik voor googlemaps route