21 jul, 2017
Click on the slide

Woensdag fundag

Op woensdag is er de fundag. Met waterspelen en springkussens en veel andere spellen.

Click on the slide

Vrijdagmiddag afsluiting

Het evenement zal net als bij de opening een happening worden. Op deze dag zullen ook de prijswinnaars in alle categorieën worden bekend gemaakt. Iedereen die dit wil komen aanschouwen is hierbij welkom.

Click on the slide

BSB Jeugdvoetbaldagen

Al meer dan 16 jaar een groots voetbal evenement in de regio Sittard-Geleen. Dit jaar is het thema "Ballie gaat op wereldreis".

Click on the slide

De gehele dag voetbal aktiviteiten

Een dag staat in zijn geheel in het teken van voetbal activiteiten. Waaronder wedstrijdvormen en techniek trainingen. Op het groot veld maar ook boarding voetbal.

Click on the slide

Maandag openingsceremonie

Op maandag is er een officiële openingsceremonie waar de teams zich aan het publiek voorstellen. Iedereen is welkom om hier bij te zijn. Ook op de andere dagen mogen ouders, opa's , oma's, ooms en tantes het evenement komen aanschouwen.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.

BSB Jeugdvoetbaldagen

De Jeugdvoetbaldagen bij FC Geleen Zuid zijn een begrip in de regio. Dit jaar vonden ze voor de 15e keer plaats in de laatste week van de schoolvakantie. Vanuit de hele regio en verschillende verenigingen melden kinderen tussen 6 en 13 jaar zich aan. De Jeugdvoetbaldagen bieden een goede voorbereiding voor het nieuwe voetbalseizoen waarbij plezier voorop staat. De deelnemers krijgen veel verschillende voetbalvormen aangeboden, maar ook aan techniek wordt veel aandacht besteed. Het team van begeleiders bestaat uit ervaren en goed opgeleide jeugdtrainers, waarvan enkele een gedegen KNVB pupillenopleiding hebben doorlopen.

De week begint altijd met een grote officiële opening waarbij alle teams in hun nieuwe tenues aan het publiek worden voorgesteld. Midden in de week (woensdag) vindt de fundag plaats met veel water- en opblaas spellen. De week wordt weer beëindigd met een officiële afsluiting. Hierbij worden ook de winnaars in de verschillende categorieën bekend gemaakt.

Ouders en andere belangstellenden zijn de gehele week welkom op het Graaf Huyn Sportcomplex om dit spektakel te aanschouwen en de deelnemers aan te moedigen.


Vanaf 2012 heeft BSB Assuradeuren haar naam verbonden aan dit evenement. Zodoende heet het evenement BSB Jeugdvoetbaldagen. FC Geleen Zuid organiseert als vanouds de BSB Jeugdvoetbaldagen.

De BSB Jeugdvoetbaldagen vinden plaats van 21 t/m 25 augustus 2017 en wordt georganiseerd voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. Thema: Ballie gaat op wereldreis.

BSB Jeugdvoetbaldagen 2017: Ballie gaat op wereldreis

In de laatste week van de zomervakantie, van 21 tot en met 25 augustus 2017, organiseert FC Geleen Zuid de BSB Jeugdvoetbaldagen.

Je kunt je nog inschrijven tot 1 augustus via het digitale inschrijfformulier inschrijven als deelnemer of als kaderlid. We zouden het erg leuk vinden als je meedoet! 

Het thema van dit jaar is: Ballie gaat op Wereldreis! Onze mascotte Ballie reist langs de continenten en moedigt alle landen aan die mee doen aan de JeugdVoetbalDagen: Verenigde Staten van Amerika, Canada, Schotland, Nederland, Italië, Australië, Nieuw-Zeeland, Tanzania, Marokko, China, Zuid-Korea en Bolivia!

De BSB Jeugdvoetbaldagen bieden een goede voorbereiding voor het nieuwe voetbalseizoen. Als deelnemer krijg je veel verschillende voetbalvormen aangeboden, we besteden aandacht aan de nodige techniek en we maken af en toe een uitstapje naar een andere (bal-)sport. Allemaal gericht op het verbeteren van je voetbalkwaliteiten en het hebben van plezier!

De week begint met een grote officiële opening waarbij alle landenteams in hun nieuwe tenues aan het publiek worden voorgesteld.

Midden in de week (op woensdag) vindt de Fundag plaats. Tijdens deze dag, met vele water- en andere spellen, kunnen je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes of zusjes ook mee doen!

Op donderdagavond is de ouder-kind avond. We nodigen je ouders van harte uit om dan samen met jou en je team te laten zien wat ze kunnen! We verklappen het programma nog niet, maar we garanderen dat het leuk wordt.

De week wordt afgesloten met een officiële ceremonie. Hierbij worden ook de winnaars in de verschillende categorieën bekend gemaakt.

Tot ziens bij de Jeugdvoetbaldagen!

PS Je ouders en andere belangstellenden zijn de hele week welkom op het Graaf Huyn Sportcomplex om jou en je team aan te moedigen!

Kosten van deelname bedragen € 125,00. Met: Eigen tenue (van een van de deelnemende landen), fun(woens)dag, voetbalvormen, techniek, ouder/kind (donderdag)avond en vooral veel plezier!

Klik hier voor de voorwaarden.

Foto's en dagjournaals BSB Jeugdvoetbaldagen

BSB Jeugdvoetbaldagen 2016: Bonjour Monsieur Ballie!

Ben jij tussen de 5 en 13 jaar oud, meld je dan nu aan voor de BSB Jeugdvoetbaldagen 2016!

In de tweede week van de zomervakantie, van 1 tot en met 5 augustus 2016, vinden de BSB Jeugdvoetbaldagen weer plaats. De BSB Jeugdvoetbaldagen worden georganiseerd door FC Geleen Zuid. Het thema van dit jaar is het Europees Kampioenschap in Frankrijk: Bonjour Monsieur Ballie!

De BSB Jeugdvoetbaldagen bieden een goede voorbereiding voor het nieuwe voetbalseizoen, waarbij het plezier bovenaan staat. Als deelnemer krijg je veel verschillende voetbalvormen aangeboden en ook aan techniek wordt veel aandacht besteed.

De week begint met een grote officiële opening waarbij alle landenteams in hun nieuwe tenues aan het publiek worden voorgesteld: België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Zweden, IJsland, Turkije, Wales, Ierland, Italië en Engeland. Midden in de week (op woensdag) vindt de Fundag plaats met vele water- en andere spellen. Op die dag kunnen je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes of zusjes ook mee doen!

Op donderdagavond is de ouder-kind avond. We nodigen je ouders van harte uit om dan samen met jou en je team te laten zien wat ze kunnen! We verklappen het programma nog niet, maar we garanderen dat het leuk wordt.

De week wordt afgesloten met een officiële ceremonie. Hierbij worden ook de winnaars in de verschillende categorieën bekend gemaakt.

Deelname kost € 125. Daarvoor ontvang je, behalve een superleuke week, een Hummel tenue (shirt, short en sokken) en een wedstrijdbal. Wij zorgen iedere dag voor een lekkere lunch en voor drinken in de pauzes. Ook spelers van verenigingen in de regio zijn van harte welkom.

Klik hier om het programmaboekje van deze editie te openen.

PS Je ouders en andere belangstellenden zijn de hele week welkom op het Graaf Huyn Sportcomplex om dit spektakel te aanschouwen en jou en je team aan te moedigen!

Meer artikelen...

Pagina 1 van 2

Start
Vorige
1
Banner
Banner

Accommodatie
Graaf Huyn sportcomplex
Jos Klijnenlaan 685
6164 AP Geleen
t: 046-4741628
e: info@fcgeleenzuid.nl

Klik voor googlemaps route