Afsluitdag

De afsluitdag is een evenement/activiteit die op het einde van elk seizoen terugkomt en georganiseerd wordt voor alle leden van FC Geleen Zuid.
Een dag waarop verbroedering en clubbanden worden aangesterkt en het hele seizoen nogmaals de revue passeert. Zo zullen op deze dag de kampioenen in het zonnetje worden gezet. Tevens wordt bij de senioren de clubkampioen en de clubtopscorer gehuldigd.
Door middel van een sport- en spelprogramma, entertainment en een culinair hoogstandje wordt er een super gezellige dag georganiseerd met alle commissies.

Teams worden geacht op deze dag niet deel te nemen aan andere voetbal activiteiten of toernooien. Uitzondering hierop zijn wedstrijden die door de KNVB worden ingepland.

Verslag en foto's afsluitdag 10 juni 2017

Zaterdag 10 juni was het weer zover: de jaarlijkse afsluitdag stond op het programma. Voorafgaand aan deze dag zijn veel vrijwilligers al druk bezig geweest met het organiseren van deze dag. Omdat ook de weergoden goed gezind waren, kon het niet anders dan een mooie afsluitdag worden. En dat werd het!

’s Middags werd er gestart met een wandel- en fietstocht. Op het sportcomplex kon er onder begeleiding van Handboogschietvereniging Willem Tell 1885 uit Geverik met scherp geschoten worden op een aantal doelwitten. Verder werd op het kunstgrasveld veel gevoetbald.

De afsluitdag werd officieel geopend door voorzitter Theo Beckers die, na een korte terugblik op het seizoen, alle vrijwilligers bedankte voor hun (onbetaalbare) inzet tijdens het afgelopen seizoen.

Na deze activiteiten werd een heerlijke barbecue verzorgd door Keurslagerij Leclerq uit Oud Geleen. Nadat iedereen zijn buikje rond gegeten had, kon er begonnen worden aan het avondprogramma.

Alle kampioenen werden een voor een gehuldigd en ontvingen een medaille. Ook de Gouden Schoen werd uitgereikt aan Clubtopscorer Job Dikmans. Als laatste werd ‘ut Viefde’ gehuldigd als Clubkampioen.

Alle lootjes voor de tombola waren snel verkocht waardoor diverse bezoekers aan de afsluitdag met een leuk prijsje naar huis gingen.

Tijdens de avond vlogen het bier, de wijn en het fris rijkelijk over de bar, terwijl de DJ een aantal oude, maar ook nieuwe nummers draaide.

Graag tot volgend seizoen!

Klik hier om alle foto’s te bekijken

Afsluitdag 2016

Afsluitdag 2016
Het seizoen 2015-2016 zit er op! Zaterdag 28 mei hebben we het seizoen afgesloten tijdens een goed bezochte afsluitdag. De organisatie had dit jaar diverse leuke activiteiten en spellen voor jong en oud geregeld. Het eten was goed en ook het weer was prima. Na de spellen werden onze voorjaarskampioenen en de Clubkampioen (1e team) gehuldigd; tevens werden onze vrijwilligers bedankt voor hun inzet.

Een speciaal moment was weggelegd voor Broer Geurts, die dit jaar zijn 50-jarig jubileum viert als bestuurslid van onze Supportersclub. Loco-burgemeester Noël Lebens reikte hem een Speld van Verdienste van de gemeente Sittard-Geleen uit.

Onze voorzitter Theo Beckers had ook een leuke verrassing voor Broer. Theo reikte aan hem de eerste Graef Huyn Award uit. Deze award gaat voortaan ieder jaar uitgereikt worden aan iemand die zich op een bijzondere wijze verdienstelijk heeft gemaakt voor FC Geleen Zuid.

Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de Supportersclub had het bestuur van de Supportersclub een mooie verrassing. Zij overhandigden een cheque twv 3000 euro aan onze voorzitter.

Klik hier om de foto’s van de afsluitdag te bekijken.

Wij wensen alle leden en vrijwilligers een hele fijne vakantie en hopen jullie volgend seizoen weer te begroeten op ons fraaie sport complex.

Banner
Banner

Accommodatie
Graaf Huyn sportcomplex
Jos Klijnenlaan 685
6164 AP Geleen
t: 046-4741628
e: info@fcgeleenzuid.nl

Klik voor googlemaps route