Afsluitdag

De afsluitdag is een evenement/activiteit die op het einde van elk seizoen terugkomt en georganiseerd wordt voor alle leden van FC Geleen Zuid.
Een dag waarop verbroedering en clubbanden worden aangesterkt en het hele seizoen nogmaals de revue passeert. Zo zullen op deze dag de kampioenen in het zonnetje worden gezet. Tevens wordt bij de senioren de clubkampioen gehuldigd.
Door middel van een sport- en spelprogramma, entertainment en een culinair hoogstandje wordt er een super gezellige dag georganiseerd met alle commissies.

De afsluitdag wordt dit jaar georganiseerd op 10 juni 2017.
Teams worden geacht op deze dag niet deel te nemen aan andere voetbal activiteiten of toernooien. Uitzondering hierop zijn wedstrijden die door de KNVB worden ingepland.

Afsluitdag 2016

Afsluitdag 2016
Het seizoen 2015-2016 zit er op! Zaterdag 28 mei hebben we het seizoen afgesloten tijdens een goed bezochte afsluitdag. De organisatie had dit jaar diverse leuke activiteiten en spellen voor jong en oud geregeld. Het eten was goed en ook het weer was prima. Na de spellen werden onze voorjaarskampioenen en de Clubkampioen (1e team) gehuldigd; tevens werden onze vrijwilligers bedankt voor hun inzet.

Een speciaal moment was weggelegd voor Broer Geurts, die dit jaar zijn 50-jarig jubileum viert als bestuurslid van onze Supportersclub. Loco-burgemeester Noël Lebens reikte hem een Speld van Verdienste van de gemeente Sittard-Geleen uit.

Onze voorzitter Theo Beckers had ook een leuke verrassing voor Broer. Theo reikte aan hem de eerste Graef Huyn Award uit. Deze award gaat voortaan ieder jaar uitgereikt worden aan iemand die zich op een bijzondere wijze verdienstelijk heeft gemaakt voor FC Geleen Zuid.

Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de Supportersclub had het bestuur van de Supportersclub een mooie verrassing. Zij overhandigden een cheque twv 3000 euro aan onze voorzitter.

Klik hier om de foto’s van de afsluitdag te bekijken.

Wij wensen alle leden en vrijwilligers een hele fijne vakantie en hopen jullie volgend seizoen weer te begroeten op ons fraaie sport complex.

Banner
Banner

Accommodatie
Graaf Huyn sportcomplex
Jos Klijnenlaan 685
6164 AP Geleen
t: 046-4741628
e: info@fcgeleenzuid.nl

Klik voor googlemaps route