Evenementen

 • BSB Jeugdvoetbaldagen   ( 6 Artikelen )

  De Jeugdvoetbaldagen bij FC Geleen Zuid zijn een begrip in de regio. Dit jaar vonden ze voor de 15e keer plaats in de laatste week van de schoolvakantie. Vanuit de hele regio en verschillende verenigingen melden kinderen tussen 6 en 13 jaar zich aan. De Jeugdvoetbaldagen bieden een goede voorbereiding voor het nieuwe voetbalseizoen waarbij plezier voorop staat. De deelnemers krijgen veel verschillende voetbalvormen aangeboden, maar ook aan techniek wordt veel aandacht besteed. Het team van begeleiders bestaat uit ervaren en goed opgeleide jeugdtrainers, waarvan enkele een gedegen KNVB pupillenopleiding hebben doorlopen.

  De week begint altijd met een grote officiële opening waarbij alle teams in hun nieuwe tenues aan het publiek worden voorgesteld. Midden in de week (woensdag) vindt de fundag plaats met veel water- en opblaas spellen. De week wordt weer beëindigd met een officiële afsluiting. Hierbij worden ook de winnaars in de verschillende categorieën bekend gemaakt.

  Ouders en andere belangstellenden zijn de gehele week welkom op het Graaf Huyn Sportcomplex om dit spektakel te aanschouwen en de deelnemers aan te moedigen.


  Vanaf 2012 heeft BSB Assuradeuren haar naam verbonden aan dit evenement. Zodoende heet het evenement BSB Jeugdvoetbaldagen. FC Geleen Zuid organiseert als vanouds de BSB Jeugdvoetbaldagen.

  De BSB Jeugdvoetbaldagen vinden plaats van 21 t/m 25 augustus 2017 en wordt georganiseerd voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. Thema: Ballie gaat op wereldreis.

 • VLM Wintermix toernooi   ( 6 Artikelen )

  Jaarlijks gaan de jongste spelers van FC Geleen Zuid in de winterperiode de zaal in om in iedere categorie een winnaar van het toernooi te krijgen. De wedstrijddagen in 2017 zijn 7, 14 en 21 januari.
  Als je alle drie de zaterdagen mee doet aan het toernooi win je sowieso een medaille! 

  De categorieën zijn:

  • JO11
  • JO9 Lager
  • JO9 Hoger


  De tussenstand in het toernooi wordt wekelijks op deze pagina weergegeven.

  Dit jaar heeft Vola Leinders Monetarius zijn naam verbonden aan dit evenement.

 • Standen wintermixtoernooi   ( 3 Artikelen )

  Klik op het tabblad bovenaan om de standen te bekijken.

 • Futbol Special   ( 1 Artikel )

  De Futbol Special is een halfjaarlijks terugkerend evenement op de velden van FC Geleen Zuid. Deze activiteit wordt ook wel gezien als een mini uitvoering van de voetbal week welke in de zomervakantie altijd plaatsvind. De aandacht bij de Futbol Special licht altijd op de voetbal techniek. Het streven is om elke editie een "special" te brengen met een toestel of een techniek waarmee de diverse edities zich van elkaar onderscheiden.
  Een editie wordt geprogrammeerd in de meivakantie, de andere editie vindt plaats in de herfstvakantie. De doelgroep is de voetballende jeugd van 6 t/m 12 jaar.
  Zowel leden als niet leden mogen deelnemen. Inschrijving is noodzakelijk. Het aantal deelnemers is gemaximaliseerd op 120.

  De eerst volgende Futbol Special wordt georganiseerd op woensdag 26 april 2017 voor de jeugd tot en met JO13. Meer informatie volgt binnenkort.

 • Afsluitdag   ( 2 Artikelen )

  De afsluitdag is een evenement/activiteit die op het einde van elk seizoen terugkomt en georganiseerd wordt voor alle leden van FC Geleen Zuid.
  Een dag waarop verbroedering en clubbanden worden aangesterkt en het hele seizoen nogmaals de revue passeert. Zo zullen op deze dag de kampioenen in het zonnetje worden gezet. Tevens wordt bij de senioren de clubkampioen en de clubtopscorer gehuldigd.
  Door middel van een sport- en spelprogramma, entertainment en een culinair hoogstandje wordt er een super gezellige dag georganiseerd met alle commissies.

  Teams worden geacht op deze dag niet deel te nemen aan andere voetbal activiteiten of toernooien. Uitzondering hierop zijn wedstrijden die door de KNVB worden ingepland.

Banner
Banner

Accommodatie
Graaf Huyn sportcomplex
Jos Klijnenlaan 685
6164 AP Geleen
t: 046-4741628
e: info@fcgeleenzuid.nl

Klik voor googlemaps route