FAQ
Please select your question category
Search FAQs
View all frequently asked questions.

Matchpoint Sports in Geleen is exclusief leverancier van de clubkleding van FC Geleen Zuid. Al deze kleding en tassen (van het merk Hummel) zijn uitgevoerd in de bekende rood-zwarte kleuren en bedrukt met het clublogo van FC Geleen Zuid.

Er kan er zeker gefeest worden, dit moet dan wel gebeuren in overleg met de kantine beheerder. Het verzoek kan gemaild worden naar het adres: kantine@fcgeleenzuid.nl. De consumptieprijzen zijn  tegen de gangbare prijzen.

Ja, in de keuken zijn Halal frikadellen, kroketten en hamburgers te koop.

U kunt uw kind voor de eerste keer aanmelden bij een trainer. Hij zal u verwijzen naar de coördinator van de categorie waarbij uw kind behoort. Klik hier voor de gegevens van de coördinatoren.

Uw kind mag de eerste twee weken vrijblijvend meetrainen. Een wedstrijd meespelen is dan nog niet mogelijk. Na deze twee weken kunt u uw kind via het digitale inschrijfformulier bij de FC Geleen Zuid aanmelden. Meld dit dan ook bij de coördinator of de trainer van het team.

Zodra de ledenadministratie meld dat uw kind speelgerechtigd is mag uw kind wedstrijden meespelen in het team welke de coördinator voor uw kind heeft bepaald. Dit duurt ongeveer twee weken.

Kinderen welke uitkomen voor de hogere teams (A,B,C,D) moeten voor de wedstrijden ook in het bezit zijn van een geldig KNVB pasje. Voor dit pasje moet FC Geleen Zuid een recente pasfoto ontvangen. Het maken van een pasje bij de KNVB kan in veel gevallen langer duren. Reken hierbij op drie weken.

Hiervoor gelden de volgende afspraken: neem contact op met Thomas Pot via sponsor@fcgeleenzuid.nl (of 06 -51089104) en maak de wensen kenbaar. Thomas neemt dan contact op met deze sponsor en maakt verdere afspraken.

Hiervoor gelden de volgende afspraken: neem altijd contact op met Thomas Pot via sponsor@fcgeleenzuid.nl (of 06-51089104) en maak de wensen kenbaar. Thomas neemt dan contact op met deze sponsor en maakt een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek worden de sponsormogelijkheden besproken aan de hand van het sponsor promotie boekje. Daarnaast zijn de sponsormogelijkheden beschreven op onze website, klik hier.

De teams worden door de KNVB onderverdeeld in categorieën. Afhankelijk van de klasse (poule) waar het team speelt word deze aan een categorie toegekend. Per categorie gelden verschillende regels. Een regel welke regelmatig zien is bij de afgelasting.
Theoretisch is het mogelijk dat een wedstrijd in de categorie B wordt afgelast en die in de categorie A wel doorgaat.

Categorie A: wie zijn dat?

Voor de categorie A jeugdvoetbal de volgende indeling:

  • A-, B-, C-junioren vanaf de 1e klasse en hoger
  • D-pupillen top- en hoofdklasse
  • Tijdens jeugdwedstrijden in de categorie A kunnen geen dispensatiespelers uitkomen (m.u.v. meisjes)

Categorie B: wie zijn dat?

Dit betreft de elftallen/teams die spelen in de overige klassen.

  • A-, B- en C-junioren vanaf de 2e klasse en lager
  • D-pupillen vanaf de 1e klasse en lager
  • Alle E- en F-pupillen
  • Alle meisjes juniorenteams

Tot de A-categorie behoren:

Senioren

  • Mannen standaard hoofdklasse t/m de 5e klasse;
  • Mannen reserve hoofdklasse t/m de reserve 3e klasse;
  • Vrouwen hoofdklasse t/m de 2e klasse;

De afgelastingen van wedstrijden zijn terug te vinden in het KNVB programma.

Bij uit wedstrijden is het mogelijk dat vereniging de afgelasting niet verwerkt in het KNVB programma. In die gevallen zal FC Geleen Zuid dit op de voorpagina onder afgelastingen alsnog vermelden.

Banner
Banner

Accommodatie
Graaf Huyn sportcomplex
Jos Klijnenlaan 685
6164 AP Geleen
t: 046-4741628
e: info@fcgeleenzuid.nl

Klik voor googlemaps route