27 jun, 2017
Click on the slide

De gehele dag voetbal aktiviteiten

Een dag staat in zijn geheel in het teken van voetbal activiteiten. Waaronder wedstrijdvormen en techniek trainingen. Op het groot veld maar ook boarding voetbal.

Click on the slide

Woensdag fundag

Op woensdag is er de fundag. Met waterspelen en springkussens en veel andere spellen.

Click on the slide

BSB Jeugdvoetbaldagen

Al meer dan 16 jaar een groots voetbal evenement in de regio Sittard-Geleen. Dit jaar is het thema "Ballie gaat op wereldreis".

Click on the slide

Maandag openingsceremonie

Op maandag is er een officiële openingsceremonie waar de teams zich aan het publiek voorstellen. Iedereen is welkom om hier bij te zijn. Ook op de andere dagen mogen ouders, opa's , oma's, ooms en tantes het evenement komen aanschouwen.

Click on the slide

Vrijdagmiddag afsluiting

Het evenement zal net als bij de opening een happening worden. Op deze dag zullen ook de prijswinnaars in alle categorieën worden bekend gemaakt. Iedereen die dit wil komen aanschouwen is hierbij welkom.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.
Inschrijving Speler BSB Jeugdvoetbaldagen
Ja, ik wil graag meedoen aan de BSB Jeugdvoetbaldagen 2017 bij FC Geleen Zuid! Het inschrijfgeld bedraagt € 125,--. Vul onderstaand formulier volledig in. Nadat u op de button verzend drukt, ontvangt u een mail ter bevestiging van uw inschrijving met daarin nog enkele gegevens waaronder het bankrekeningnummer waarop u het inschrijfgeld kunt overmaken.
Heeft u nog vragen of opmerkingen, stuur dan gerust even een email naar CVE@FCGeleenZuid.nl en u ontvangt zo spoedig mogelijk een antwoord.
Voornaam (*)
Invalid Input
Achternaam (*)
Invalid Input
Jongen/Meisje
Invalid Input
Adres
Invalid Input
Woonplaats
Invalid Input
Postcode
Invalid Input
Geboortedatum (vb 29-10-2001) (*)
Invalid Input
Emailadres (*)
Invalid Input
Telefoonnummer (*)
Invalid Input
Het opgeven van een telefoonnummer waarop u bereikbaar is verplicht. Bijvoorbeeld in geval van calamiteiten.
Is lid van (voetbal vereniging)
Invalid Input
Team (Waar je nu speelt)
Invalid Input
Let op: keepers worden ingedeeld in één van de twaalf teams! Dat betekent in de praktijk dat je als keeper meedoet en het doel verdedigt van je eigen team gedurende de week, maar dat je op gezette tijden een keeperstraining volgt met een aantal van je collega’s. Uiteraard train je de hele week in je keepersoutfit. Er is dus géén aparte keepersgroep meer.
Speler/Keeper
Invalid Input
Kledingmaten (van toepassing in augustus 2016!)
Shirt (*)
Invalid Input
Short (*)
Invalid Input
Maat sokken
Invalid Input
Persoonlijke omstandigheden
Het is voor de organisatie en de begeleiding van uw kind belangrijk om te weten welke gezondheidsaspecten van toepassing zijn op uw kind zodat wij daar zo goed mogelijk rekening mee kunnen houden. Wij kunnen geen rekening houden met gedrag- en gezondheidskenmerken van uw kind als wij niet vooraf op de hoogte gesteld worden. FC Geleen Zuid beschikt over een vertrouwenspersoon waar u terecht kunt voor zaken die belangrijk zijn voor uw kind en de organisatie maar die u hier liever niet wil vermelden. Indien u een gesprek wenst met de vertrouwenspersoon kunt u dat hier aangeven. Hij zal zorg dragen dat de informatie op de goede plek komt.
Ik wil graag een persoonlijk gesprek.
Invalid Input
Gezondheid
ADHD
Invalid Input
PDDNOS
Invalid Input
Asperger
Invalid Input
Autisme
Invalid Input
Suiker
Invalid Input
Gezondheid overig
Invalid Input
Overig (Denk aan voeding, indelen bij vriendjes)
Invalid Input
Ik verklaar hiermee akkoord te gaan met de algemene voorwaarden BSB Jeugdvoetbaldagen (zie webpagina BSB Jeugdvoetbaldagen) welke door FC Geleen Zuid gesteld worden aan deze inschrijving
Akkoord algemene voorwaarde (*)
U dient hier akkoord te gaan met de algemene voorwaarde
Actie code
Invalid Input
Geheimcode Geheimcode
  Ververs
De letters zijn niet correct
De inschrijving is pas geldig als de betaling tijdig en compleet is ontvangen. Betaling op rekening NL 70 RABO 0166 370 576 t.n.v. FC Geleen Zuid, o.v.v. JVD2017 + naam speller + geboortedatum (het rekeningnummer wordt ook in de deelnamemail vermeld).
Verzend
Banner
Banner

Accommodatie
Graaf Huyn sportcomplex
Jos Klijnenlaan 685
6164 AP Geleen
t: 046-4741628
e: info@fcgeleenzuid.nl

Klik voor googlemaps route