Sinterklaas en zijn pieten op bezoek Sinterklaas en zijn pieten op bezoek

27 november was het weer zover en was Sinterklaas met 2 pieten op bezoek bij FC Geleen Zuid. Omdat paard O-zo-snel toch niet zo snel bleek te zijn kwam Sinterklaas met de benenwagen. 50 kinderen met papa´s, mama´s, opa´s en oma´s wachtten vol spanning in de gezellig aangeklede kantine. Klokslag 18.30 uur kwam Sinterklaas binnen met zijn pietenmannen. In 1 uur tijd kregen alle kinderen de cadeautjes aangereikt en deze vielen in goede aarde.

De club en organisatie willen iedereen bedanken voor hun komst naar de kantine. In het bijzonder een woord van dank aan de Supportersclub FC Geleen Zuid voor de financiële bijdrage aan deze avond en alle vrijwilligers die achter de schermen allerlei hand- en spandiensten hebben verricht.

Klik hier om de foto's van deze leuke avond te bekijken.

Sinterklaas heeft aangegeven ook volgend jaar weer de kantine te komen bezoeken. Dus iedereen lief zijn het komend jaar.

 


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Het trainingsschema 2020-2021 staat nu online

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid