De pen gaat naar .... De pen gaat naar ....

Hallo Allemaal,

Mij werd gevraagd om een stukje over mezelf te schrijven voor de rubriek "de pen gaat naar..." en zal mijzelf eerst even voorstellen: ik ben Stephen Alting Siberg, geboren in het begin van het carnaval seizoen 1953. Ik ben getrouwd met een prachtig knap en goede meisje 'oet Auwt Gelaen', met wie ik al ruim 39 jaar samen ben.
Hobby's: Ferrari (sparen van modelauto's; ik heb jammer genoeg nog geen echte kunnen kopen), modelbouw en alles doen wat mij verder leuk lijkt (alles uit het leven halen wat mogelijk is)
Mijn favoriete voetbalclub is AC Milan.

Zelf heb ik heel wat jaartjes als voetballer achter de rug, tevens meerdere elftallen kunnen trainen bij verschillende clubs van E-jeugd t/m seniorenteams. Daarna de overstap gemaakt naar het trainen van damesteams.
Iets meer dan 5 seizoenen geleden ben ik bij FC Geleen Zuid gekomen om mee te helpen met het trainen van het dames elftal. Dit op verzoek van John Frissen die ik heb leren kennen als grensrechter van het damesteam van Neerbeek. Het team dat ik toentertijd trainde.
Vanaf het moment dat het eerste elftal zonder trainer en zonder leider kwam te staan heb ik op de vraag van het bestuur, de functie en taak als elftalleider van het 1e op me genomen. Verder help ik ook nog de jeugd uit met het geven van trainingen en indien mogelijk ook op zaterdag met het fluiten van jeugdwedstrijden (JO11 en JO12). Tenslotte zit er nog in de planning om, samen met de jeugdcoördinator en voorzitter van de jeugdafdeling en natuurlijk met enkele (jeugd)trainers, een techniektraining op te zetten voor de jeugdspelers.

Stef

 


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Trainingen conform een aangepast trainingsschema

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid