Quizavond 26-4-2019 Quizavond 26-4-2019

Op vrijdag 26 april was het weer zover, de jaarlijks terugkerende Quizavond. Omstreeks 21.30 uur werd door quizmaster Louis Jennen het startschot gegeven voor een honderdtal vragen. Het betrof 10 vragen per onderwerp, die door teams van 5 personen beantwoord moesten worden. Aan de quiz deden 13 teams mee, waardoor alles uit de kast gehaald moesten worden om de avond winnend af te sluiten. Na heel veel nadenken, overleggen, discussiƫren en zwoegen, werd 'Master of Disaster' uitgeroepen als winnaar van de quiz, proficiat! Zij kregen een mooi bierpakket en mochten de wisseltrofee in ontvangst nemen.

Bjorn en Patrick, het activiteitenteam en creative brein achter deze quizavond, hebben er opnieuw voor gezorgd dat iedereen een leuke avond heeft beleefd. Tot volgend jaar!


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Trainingen conform een aangepast trainingsschema

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid