Afscheid Michael Smits Afscheid Michael Smits

Afscheid Michael Smits

Op zondag 26 mei werd na de laatste competitie wedstrijd tegen Langeberg alvast afscheid genomen van Michael Smits. Michael gaat ons na 10 mooie seizoenen verlaten. Hij is bij FC Geleen Zuid gestart als keeperstrainer en is de laatste jaren 'omgeschoold' tot assistent trainer. Nu gaat hij zijn droom waar maken en wordt met ingang van volgend seizoen hoofdtrainer van Sporting Sittard. Michael en zijn vrouw werden uiteraard bedankt en in het zonnetje gezet door onze voorzitter en door de spelers en de staf. Het voert te ver om hier alle loftuitingen op te sommen, maar de rode draad in alle speeches is het feit dat Michael alom wordt gewaardeerd om zijn loyaliteit naar de mensen waar hij mee werkt en naar de vereniging toe.

In zijn eigen dankwoord herinnerde hij ons er aan dat hij nog niet helemaal klaar is bij FC Geleen Zuid en dat hij graag op 16 juni de finale van de nacompetitie wil spelen en de promotie naar de tweede klasse met deze groep wil veiligstellen. Dit werd uiteraard met luid applaus ontvangen.

Rest ons voor nu Michael te bedanken voor alle goede dingen die hij de afgelopen 10 jaar voor ons heeft gedaan.

Bestuur FC Geleen Zuid

Klik hier om de foto's van zijn afscheid te bekijken


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen bijzonderheden.

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid