Graaf Huyn Award 2019 Graaf Huyn Award 2019

Op 1 juni 2019 werd de Graaf Huyn Award uitgereikt aan Jan van Impelen.

Jan is geboren in Utrecht en is na zijn huwelijk naar Limburg verhuisd. Jan is lid van onze vereniging sinds 1 augustus 1978 en is dus meer dan 40 jaar vrijwilliger geweest. Degene die Jan beter kennen, weten dat hij niet graag op de voorgrond staat. Zo ook vandaag geeft hij voor de huldiging aan dat hij niet op het bordes gehul-digd wil worden en dus besluiten we dit in de bestuurskamer te doen. Dit heeft zeker ook te maken met zijn gezondheid; de reden waarom hij een poosje geleden heeft moeten besluiten te stoppen met het vrijwilligerswerk.
Jan heeft ons geholpen als trainer, leider, scheidsrechter en grensrechter. Dit deed hij altijd zonder te tornen aan normen en waarden en altijd met respect naar anderen toe. Dit siert hem en is dé reden waarom het bestuur heeft besloten de derde Graaf Huyn Award 2019 toe te kennen aan Jan.

Bestuur FC Geleen Zuid


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Woensdag 19 juni is de kantine gesloten ivm de sponsoravond. M.i.v. 24 juni is de kantine gesloten.

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid