Verslag SVN - FC Geleen Zuid Verslag SVN - FC Geleen Zuid

Verslag SVN - FC Geleen Zuid - 1e, 2e en 3e helft, Miechke bedankt....

De 1e helft....
SVN begon beter aan de wedstrijd dan FC Geleen Zuid. Binnen 15 minuten moest Maikel al twee keer zijn klasse tonen bij een afstandsschot en een gevaarlijke aanval. Hierna gooide ons team de schroom van zich af en kwam beter in het spel. Daar waar in andere wedstrijden het middenveld voor de doelpunten zorgde, was nu onze voorhoede heel effectief. In korte tijd zorgden Martijn en Marko voor een 2-0 voorsprong. Voor rust was SVN nog gevaarlijk, maar ook nu was Maikel niet te passeren bij een afstandsschot en al helemaal niet toen 2 SVN spelers op hem af snelden. Ook deze aanval wist hij vakkundig te onderscheppen. Vlak voor rust kreeg SVN een penalty, dit zorgde ervoor dat de ruststand 2-1 was.

De 2e helft....
Na rust was SVN niet meer zo nadrukkelijk aanwezig voor ons doel. Er werd goed verdedigd en was het FC Geleen Zuid dat betere kansen had via Jordy, Marko, Noah en William. SVN was vlak voor tijd wel nog heel dicht bij de gelijkmaker, maar die bal eindigde gelukkig in het zijnet. Daarna kon het eigenlijk niet meer misgaan en duurden de minuten tot het laatste fluitsignaal toch wel erg lang.... De ontlading bij spelers, trainers en massaal toegestroomde supporters was dan ook enorm. De promotie was veilig gesteld. Wat een geweldige prestatie!

De 3e helft....
Het feestje op het veld werd voortgezet in onze kantine samen met onze trouwe supporters. Uiteraard werd het team gehuldigd, maar werd er ook afscheid genomen van enkele spelers en assistent trainer Michael Smits. Het mooie van het verhaal is dat hij al het hele seizoen roept dat hij afscheid neemt met een promotie. Top dat dit ook gelukt is....het 'Michke bedank' klonk dan ook vele malen door onze kantine.

Klik hier om alle foto's te bekijken

 


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen bijzonderheden.

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid