Nieuwe teamsponsor 4e Nieuwe teamsponsor 4e

Peter Janssen (Peter Janssen Financieel Advies) en Luc van Neer (Adjust Arbeidsdeskundig advies en Re-integratie) hebben ons 4e team voorzien van nieuwe tenues, tassen en trainingspakken. Peter em Luc sponsoren hiermee het team van hun zoons Joshua en Geoffrey Janssen en Thom van Neer.
Bij Peter Janssen Finacieel Advies kunt u terecht voor, zowel particulier als zakelijk, financieel advies over verzekeringen, hypotheken, maar ook voor het opbouwen van een oudedagsvoorziening of het opmaken van een testament. Hoe complex de financiële situatie ook is, samen met zijn team van deskundige adviseurs gaat hij de uitdaging aan.
Adjust is een arbeidsdeskundig advies en re-integratiebedrijf dat door Luc van Neer in 2005 is opgestart. Adjust werkt met name in opdracht van bedrijven en arbodiensten, maar op projectbasis ook voor de publieke sector (UWV, WSW bedrijf, Gemeenten). Luc was daarvoor ruim 15 jaar als arbeidsdeskundige werkzaam op het gebied van Re-integratie, WAO beoordeling en Arbo- en verzuimbegeleiding in met name Brabant en Limburg.

FC Geleen Zuid en het 4e team bedanken Peter en Luc voor deze sponsoring.

 


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Trainingen conform een aangepast trainingsschema

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid