Teamsponsor voor onze JO19-1 Teamsponsor voor onze JO19-1

Dankzij, onze bronssponsors, Bernie Vincken (BEVI Schoonmaak en Glazenwasserij) en Peter Dullens (Klussenbedrijf Dullens) staat onze JO19-1 er weer netjes op. Bij Klussenbedrijf Dullens kun je terecht voor kleine verbouwingen, renovaties, badkamers, keukens en sanitair. Bij BEVI kun je terecht voor Interieur verzorging, glasbewassing binnen/ buiten, schoonmaak buiten, het reinigen van vloeren of het leveren van sanitaire producten.

FC Geleen Zuid en JO19-1 bedanken Peter en Bernie voor deze sponsoring.


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Trainingen conform een aangepast trainingsschema

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid