Vrijwilliger van de maand december 2019 Vrijwilliger van de maand december 2019

Even voorstellen onze nieuwe voorzitter Sponsorcommissie: Christo Sideris
53 jaar jong, getrouwd met Suzanne en vader van twee zoons Yannick en Noah
Hij werkt als accountmanager VVE bij Ruijters Vastgoed

15 jaar geleden werd hij net als zo velen naast de zijlijn weggeplukt om de jeugdteams mee te trainen.
Hij ging toen aan de slag als F-trainer. Achtereenvolgens trainde hij de F, D1, C4, C1, B1 en afgelopen seizoen de JO19-1. Hij heeft een vijftal jaren in de jeugdcommissie gezeten, de gro-te-clubactie bij de jeugd getrokken, als scheidsrechter jeugdwedstijden gefloten en aan een aantal voetbalweken deelgenomen.

Na het beëindigen van zijn trainerschap bij de JO19-1 stond hij weer open voor iets anders. Hij werd benaderd voor het voorzitterschap van de sponsorcommissie, omdat Lei Muijtjens, die dit jaren gedaan heeft te kennen had gegeven dat hij het tijd vond voor een opvolger. Christo had er wel oren naar en hij heeft een duidelijk beeld van wat hij in de sponsorcommissie nog nodig heeft.
Hij wil als voorzitter een bindende factor zijn en wil graag nog meer leden voor de sponsor-commissie, om een zo breed mogelijk netwerk op te bouwen. Hij denkt met name ook aan moeders uit de jeugd, want de senioren zijn wel goed vertegenwoordigd in de sponsorcom-missie, de jeugd maar magertjes.

Daarnaast is het zoals op zo veel plaatsen altijd een mannendomein gebleven en vrouwen kun-nen toch voor een frisse blik zorgen omdat ze vaak een andere invalshoek nemen dan mannen.
Daarnaast vindt hij dat de commissie ook dringend behoefte heeft aan wat administratieve ondersteuning, waarbij hij met name denkt aan mensen die dingen kunnen vastleggen voorbe-reiden, wat noodzakelijke telefoontjes kunnen plegen, zodat e.e.a. wat soepeler kan verlopen.

Hij ziet ook met name de vele ouders van de jeugd als potentieel: hoeveel mensen gaan niet bij dezelfde kapper, dezelfde slager, of pedicure en dit opent eigenlijk een sponsorpotentieel (zowel groot als klein) dat nu onbenut blijft.
Zichzelf ziet hij voornamelijk in de rol van aanstuurder, uithangbord van de commissie, een verbindende factor voor de commissie en ook naar de rest van de vereniging.

Tenslotte geeft hij nog aan dat Lei de clubkleding en de contacten naar de kledingdrukker blijft doen.

 


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Trainingen conform een aangepast trainingsschema

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid