JO10-2 JO10-2

Teamontbijt legt de basis voor klinkende overwinning JO10-2.

Afgelopen zaterdag speelde JO10-2 de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie. Reden te meer om de jongens samen met hun ouders / broertjes / zusjes uit te nodigen voor een teamontbijt bij de trainer(s). Het was dusver namelijk een pittige competitie met een aantal zeer goede ploegen. Veel te goed voor deze 2e klasse en ik weet zeker dat ze ook zouden meedoen voor de titel als ze 1 of 2(!) klasse hoger zouden meedoen. Dat we moeilijke tegenstanders hebben gehad wil trouwens niet zeggen dat we niet goed gevoetbald hebben. In tegendeel we hebben in heel veel wedstrijden goed tegenspel geboden en dan kwamen we uiteindelijk net tekort.
Het was namelijk ook duidelijk zichtbaar de laatste weken dat de 1e overwinning niet kon uitblijven. En zo geschiedde. Het samenspel verliep steeds beter, de keepers kwamen steeds meer in vorm. Na een aantal nipte nederlagen werd WDZ JO10-1 met 8-7 verslagen. Ook de wedstrijd daarna hebben we heel goed gespeeld. Uiteindelijk hebben we de competitie met een goed gevoel afgesloten door de laatste wedstrijden met 8-2 te winnen van Bekkerveld JO10-3. Zoals er de laatste weken gespeeld is, biedt veel vertrouwen voor de voorjaarscompetitie. Nu eerst winterstop!

Ik zal het team nog even kort presenteren:
Michalis: dribbelt soms wat veel maar heeft een verwoestend (linker)schot. Michalis praat ook graag en het liefste altijd.
Armaan: mooie stijgende lijn en de laatste wedstrijd was absoluut zijn beste wedstrijd.
Thomas: onze topscorer met snelheid, techniek en een goed schot. Is niet te koop voor minder dan €75 miljoen.
Vince van Gaans: heeft zich ontwikkeld als zeer betrouwbare linkerverdediger. Kan nog steeds goed én hard schieten.
Luca: deze jongen legt pas veel meters af in een wedstrijd. In 1 wedstrijd legt hij minstens evenveel meters af als andere spelers in 2 wedstrijden.
Funat: keeper/aanvaller die niet bang is en geweldige reddingen laat zien. Hij moet wel beter zijn veters leren strikken.
Stan: als nieuwe speler pikt hij het allemaal snel op. Met zijn sterke lichaam komt hij zowel voorin als achterin goed uit de verf.
Anas: ik ken niemand die zo graag wilt winnen als Anas. Heel sterk aan de bal en hij laat zich niet opzij zetten.
Vince H: keeper/aanvaller die zelfs als keeper een assist heeft gegeven dit seizoen.
Mike van Gaans: trainer met de meeste fiets-kilometers in de benen van ons allemaal.
Frank Huynen: trainer die na 7 jaar trainerschap ermee gaat stoppen na dit seizoen en zich gaat richten op zijn tenniscarrière.

De prachtige posters zijn gesponsord door Multicopy Maastricht.

Frank Huynen
Trainer JO10-2


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Het trainingsschema 2020-2021 staat nu online

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid