Wintertoernooi 2.0 Wintertoernooi 2.0

Het winterzaaltoernooi, heeft een de reeds bekende nieuwe opzet. Deze vorm is tot stand gekomen door samenwerking van de technische jeugdcoördinator in samenwerking met de CVE. Wij wensen alle deelnemers veel plezier en verwachten een ieder op aangegeven tijden. Wees op tijd aanwezig gelieve 15 minuten voor aanvang in de zaal 

Op de zaterdagen 4, 11 en 18 januari dienen jullie met jullie teams aanwezig te zijn op het Graaf Huyn Complex op de daarvoor bestemde tijdstippen op de daarvoor bestemde plek, de zaal of het veld (bij te koud of slecht weer wordt dit afgelast). Hier gaan jullie met je eigen team tegen andere teams van FC Geleen Zuid de strijd aan in toernooivorm. Waarbij verschillende teams uitgedaagd worden tegen spelers van een hoger niveau te voetballen.  

Klik hier om de uitslagen/stand van 4-1-2020 te bekjken.
Klik hier om de uitslagen/stand van 11-1-2020 te bekjken.

Hoe ziet het programma er verder uit?

11 en 18 januari van 12.15 tot 13.45 uur:

De JO9-1 en JO9-2 en de JO10-3: Spelen 6 tegen 6 op groot veld van 12.15 tot 13.45 uur in de zaal.  Er wordt gespeeld in 1 poule van 3 teams, met een wedstrijdduur van 12 minuten, er wordt 2 keer tegen elkaar gespeeld. Iedereen dient om 12.00 uur aanwezig te zijn.

11 januari heeft de JO10-1, JO10-2 en JO11-2 en JO11-3 vrij.

11 januari is er een oefenwedstrijd op kunstgrasveld van de JO12-1 aanvang wordt gecommuniceerd door de trainers. Met aansluitend een hapje conform onderstaand programma.

18 januari van 10.00 tot  uur:

De JO10-1, JO10-2 en JO11-2 en JO11-3

Spelen 4 tegen 4 toernooi op 4 x 1/8 kunstgrasveld met mini goaltjes van 10.00 tot klaar.  Er wordt afhankelijk vaan aanwezigheid gespeeld in 2 poules van 4 teams, met een wedstrijdduur van 12 minuten. Iedereen dient om 9.45 uur aanwezig te zijn.

Na elke speeldag wordt er afgesloten door met je eigen team iets te eten en drinken in de kantine waar elk team zijn eigen tafel heeft:

  • Op 4 januari staan broodjes met knakworst en ranja klaar.
  • Op 11 januari staan poffertjes met ranja klaar.
  • Op 18 januari is de prijsuitreiking gepland, hiervoor worden alle uitslagen van de afgelopen 3 weken bij elkaar opgeteld en worden de medailles uitgereikt aan de winnaars per sectie. Ook is er een “fair play” prijs per sectie en wordt van elk team een teamfoto gemaakt. Tijdens de prijsuitreiking zijn er voor elk team partysnacks.

De kosten voor het spelen in de zaal zijn, zoals elk jaar 2 euro per kind per zaterdag en dient betaald te worden bij binnenkomst in de zaal, maar mag ook door de trainer verzameld en betaald worden. Het zou fijn zijn als de trainers elke vrijdag voorafgaand aan de drie zaterdagen weten welke spelers aanwezig zijn. De zaterdag op veld dient 2 euro voor de maaltijd na de wedstrijd betaald te worden in de kantine.

Ik (Rob Boesten) heb me sterk gemaakt voor deze vorm van toernooi en vind het belangrijk dat de teams onderling met plezier met elkaar omgaan. Daarbij vind ik het belangrijk voor het teamgevoel dat er na een wedstrijd wordt afgesloten met het hele team. Op deze manier kunnen we het voor elkaar krijgen dat dit bij elke thuiswedstrijd door de club wordt geregeld en binden spelers zich van jongs af aan meer aan de club.

Alvast fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en sportief nieuwjaar.

Namens de CVE

Rob Boesten


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen bijzonderheden.

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid