Er wordt weer gevoetbald op ons complex Er wordt weer gevoetbald op ons complex

Beste trainers, leiders, voetballers, ouders en begeleiders,

Inmiddels zijn de trainingen van de onderbouw (t/m 12 jaar) alweer enige tijd bezig. We mogen wel zeggen dat dit een succes is geweest. We moeten daarbij zeker ook een compliment maken aan alle trainers, ouders/begeleiders en spelers. Iedereen gedraagt zich voorbeeldig en werkt uitzonderlijk goed mee! We gaan nog even door en we hopen dat iedereen volhoudt zoals tot nu toe het geval is geweest.
Samen komen we er wel.

Zoals aangekondigd heeft een proef plaatsgevonden in de week van 11 mei met 13-jarige spelers, waarbij we getraind hebben op 1,5 meter. Deze proef is geslaagd. Daarom gaan we nu ook starten met trainen in de zogenaamde bovenbouw. Deze bovenbouw heeft een andere communicatie ontvangen. We hebben deze communicaties bewust niet gemixt omdat beide communicaties en richtlijnen afwijken en we voor iedereen duidelijkheid willen bieden. Voor de onderbouw verandert er verder niets. Er zijn wel een aantal mededelingen toegevoegd aan deze communicatie over komend seizoen.

Belangrijk om te vermelden is dat de maatregelen, die in deze communicatie zijn opgenomen, nog steeds gelden. Iedereen wordt nog steeds geacht zich hieraan te houden. De verantwoordelijkheid voor handhaving van de regels ligt bij FC Geleen Zuid. Het niet nakomen van de regels kan leiden tot een verbod om op ons complex te sporten. Het is dus in ieders belang om de regels na te leven!

Klik hier voor het volledige trainingschema van de jeugd

Klik hier voor voor de volledige communicatie aan de onderbouw (tm JO12)

Klik hier voor voor de volledige communicatie aan de bovenbouw (JO13 tm JO19)


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Trainingen conform een aangepast trainingsschema

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid