Vrijwilliger van de maand - juni 2020 Vrijwilliger van de maand - juni 2020

Hiervoor is de keuze gevallen op onze voorzitter van de kantine-commissie en onze stadionomroeper Louis Jennen.

Louis is 72 jaar, geboren in Grevenbicht, getrouwd met Mariet en vader van 2 zoons Bas en Maarten. Louis is regelmatig achter de bar in onze kantine te vinden en altijd in voor een vriendelijk praatje. Als voorzitter van de kantinecommissie houdt hij zich bezig met de planning van de bezetting, de inkoop en het voorraadbeheer.

Hij heeft zelf nooit gevoetbald, zijn vader zei altijd tegen hem: “Doe geis neet voetballe, want dan sjtampe ze dich de knöök kepot”. Echter ook bij hem was het zo als dat zo vaak gaat. Toen Bas ging voetballen, eerst bij Spaubeek, daarna in de jeugd van MVV en uiteindelijk, toen de gedroomde profcarrière er niet in zat bij Quick was Louis er altijd bij. Jan Kubben die destijds voorzitter was strikte Louis al snel voor een bestuursfunctie. Louis was toen betrokken bij het eerste voetbalontwikkelingsplan samen met de toenmalige trainer en hij herinnert zich nog dat dat toen het gereed was gepresenteerd werd in het Reünie-gebouw.

Na de fusie trad Louis toe tot de sponsorcommissie en tenslotte volgde hij Michel Schlössers op als voorzitter van de kantine-commissie.

Louis is altijd werkzaam geweest in de verpleging en weet zich nog te herinneren dat toen hij nog voor zijn examen als verpleegkundige B hij al gevraagd werd om subhoofd te worden in de verpleegkliniek in Heerlen. Daar is hij ook zijn hele werkzame leven gebleven.

Naast zijn werk was Louis altijd een fervent liefhebber van muziek en ook zelf altijd als muzikant actief.

Tot zijn 20ste speelde hij klarinet bij de harmonie van Grevenbicht. Toen heeft hij 4 jaar niets aan muziek gedaan. Daarna speelde hij 10 jaar in de ziekenhuisband waarin rustige muziek gebracht werd die nu als lounge gecategoriseerd zou worden. Dit onder de geweldige naam “Hospital Hotch Potch band”. Intussen had hij ook de Saxofoon aan zijn instrumentarium toegevoegd. Aansluitend speelde hij in de band “Lava” die top 40 muziek speelde. Daarna was hij 6 jaar bij de Spautaler, een blaaskapel die muziek in het genre van Ernst Mosch en James Last bracht. Tenslotte is hij bij de “Red Beans Street Band” gaan spelen wat een New Orleans jazz band is. Spauwdaeler

Hij vertelt nog over de bemensing in de kantine en geeft aan dat hij nu nog werkt met 5 personen die hij persoonlijk betitelt als “zijn goudstukken”. Op zaterdag wordt de kantine bemant door Kok Solution die dit als sponsoring verzorgen. Het moet hem nog van het hart dat ze al 3 of 4 jaar vacatures hebben en dringend op zoek zijn naar mensen die een paar uurtjes per week in de avond willen spenderen door de bar in de kantine te bemannen. Hij hoopt dat mensen dit lezen en toch maar willen reageren. Tenslotte nog een wetenswaardigheid over Louis. Als jullie op zondag de stadionspeaker horen brullen dat er weer een geweldige goal gevallen is, dan is dat ook onze Louis.


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen afgelastingen

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid