Clubkleding Clubkleding

FC Geleen Zuid heeft sinds 1 januari 2016 een samenwerking met Matchpoint Geleen en Hummel. Deze overeenkomst is tussentijds opengebroken en tegen gunstigere voorwaarden verlengd. Er is een contract getekend met opnieuw een looptijd van 6 jaar! Door deze vernieuwde samenwerking wordt gegarandeerd dat de kledinglijn de komende 6 jaar beschikbaar is en blijft, waardoor wij continuïteit en uniformiteit aan onze kledinglijn kunnen geven.

Het is ook fijn om in deze moeilijke tijd een langdurige samenwerking aan te gaan met een lokale onderneming. Matchpoint is een begrip in Geleen en de verre omgeving.

Op de foto wordt het nieuwe contract ondertekent door Anique Snijders, eigenaresse van Matchpoint (midden), geflankeerd door voorzitter Theo Beckers (links) en Christo Sideris  voorzitter sponsorcommissie (rechts).

De clubkleding kan worden aangeschat via de webshop, klik hier om naar de webshop te gaan.


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Trainingen van JO6 t/m JO10 voor 30-11-2020 afgelast ivm slechte weersomstandigheden.

FC Geleen Zuid opgericht 1908

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid