Rabo ClubSupport Rabo ClubSupport

Ook dit jaar doen we weer mee aan de Rabo ClubSupport. Ben jij lid van de Rabobank Zuid-Limburg West? Dan kun je van 5 t/m 25 oktober je stem uitbrengen en daarmee onze vereniging financieel steunen.

Hoe kun je stemmen?
Als lid van de Rabobank dien je in te loggen in de Rabobank app of op de website van de Rabobank. Ga dan via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn lidmaatschap' naar 'Rabo ClubSupport.' Je mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde vereniging. 

Samenwerking
Doordat je op meerdere verenigingen mag stemmen willen we je vragen dit bericht bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen. Tevens willen we je vragen om de overige stemmen uit te brengen op onze parnerverenigingen. Omdat het COVID-19 virus een behoorlijke impact heeft op de inkomsten van verenigingen, zijn we met Tennisclub GTR en Handbalvereniging V&L een samenwerking aangegaan om zoveel mogelijk stemmen te krijgen. De leden van deze verenigingen brengen dus ook hun stem uit op FC Geleen Zuid. Samen staan we sterk in deze bijzondere tijd!


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

FC Geleen Zuid opgericht 1908

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid