Vacatures

Heb jij interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan in onze dynamische vereniging, neem dan contact op met onze vrijwilligerscoördinator Roger Verhoef via vrijwilligers@fcgeleenzuid.nl

Bestuurlijke organisatie

Het bestuur van FC Geleen Zuid heeft een traject ingezet van vitalisering van de vereniging. Een van de resultaten is dat de structuur van de vereniging wordt aangepast: een kleiner bestuur en meer verantwoordelijkheden voor de commissies die dicht bij onze leden staan. Maar welke structuur je ook bedenkt, de kwaliteit van de vereniging staat of valt met de beschikbaarheid van voldoende vrijwilligers. We doen een beroep op iedereen die de club een warm hart toedraagt om een steentje bij te dragen. De bereidheid om iets voor onze vereniging te betekenen is best groot, mits dat overzichtelijk en binnen de perken blijft. We starten daarom met een vrijwilligerspool.
Heb je belangstelling? Klik hier voor de nieuwe organisatiestructuur. Zie je een functie waar je belangstelling voor hebt, of ben je beschikbaar voor de vrijwilligerspool of wil je een oriënterend gesprek? Neem dan vrijblijvend contact op met Roger Verhoef via vrijwilligers@fcgeleenzuid.nl.

Uitvoerende organisatie

Verzorger 1e team
Theo Beckers voorzitter@fcgeleenzuid.nl

Scheidsrechters Jeugd
Jos Banens jeugd@fcgeleenzuid.nl

Fotograaf / videograaf
Rob Lemeer pr@fcgeleenzuid.nl

Hulp bij BSB Jeugdvoetbaldagen
John Janssen cve-voorz@fcgeleenzuid.nl

Kantinepersoneel
Louis Jennen kantine@fcgeleenzuid.nl

Trainers én leiders voor diverse jeugdsecties
Jos Banens vtz@fcgeleenzuid.nl

Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen bijzonderheden.

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid